Een hapje eten buiten de deur is leuk, maar (als je het ons vraagt) gaat er niets boven een bezoekje aan de bioscoop. Samen met je lover genieten van een spannende film is niet alleen gezellig, je kunt er ook nog eens uren over napraten. En dat lukt bij de nieuwe thriller Fall sowieso. Want alleen de trailer zorgt bij ons al voor een verhoogde hartslag.

film thriller fall

Gloednieuwe film

Als we ergens van houden dan is het een flinke portie spanning en sensatie. De film Fall voldoet aan deze twee eisen, aangezien de verhaallijn behoorlijk shocking is. In Fall besluiten twee vriendinnen voor een social media stunt een enorme tv-toren te beklimmen. Dit lijkt een goed idee, maar gezien de staat van de toren is dat het absoluut niet.

De 600 meter hoge toren is oud en verroest en gaat daarom halverwege kapot. De vriendinnen weten de top te bereiken, maar het trappetje waarmee ze omhoog zijn gekomen is naar beneden gestort. Zonder dat iemand het weet, zitten de twee vriendinnen vast op de top van een enorme toren.

fall

Overleven

Je raadt het al: de ladies kunnen met geen mogelijkheid meer naar beneden komen. Er is geen signaal om een hulpdienst te bereiken en ook het eten en drinken raakt op. Terug klimmen is onmogelijk en daarom zijn de vriendinnen op elkaar aangewezen. Niet alleen het gebrek aan voedsel en de extreme hitte zet het leven van de twee op het spel. Overleefd hun vriendschap deze heftige gebeurtenis? En komen de vriendinnen ooit nog levend naar beneden?

Om te zien hoe de twee vriendinnen op duizelingwekkende hoogtes moeten overleven, moet je nog heel even geduld hebben. Vanaf 1 september kun jij samen met je lover met klotsende oksels en zweethandjes naar deze bloedstollende film gaan kijken.

Alvast een voorproefje? Bekijk hieronder de trailer:

Lees ook: Science says: je bent emotioneel sterker als je om films huilt