Die leuke man uit de kroeg appt je terug! Yes! Hoewel hij misschien niet al te enthousiast over komt is hij wel erg flirterig. Op WhatsApp komt iemand nou eenmaal wat minder leuk uit de verf, toch? Of je eindelijk de ware hebt gevonden of dat hij je aan het lijntje houdt is nog altijd de vraag. Met deze 7 tekens vind je uit of hij oprecht met je is.

how i met FEM FEM
@himym

Hij doet moeilijk over afspreken

Je droomman is alles behalve concreet en doet extreem vaag. “We spreken sowieso af binnenkort” is waar je het mee moet doen, maar een echte datum en tijd wordt nooit vastgesteld. Zelfs met een datumprikker komt de man in kwestie nog met excuses. Zie je die rode vlag al wapperen?

Een reactie duurt uren

Tuurlijk, we zijn allemaal wel eens druk. Maar je hebt in drie dagen echt wel de tijd om een simpele vraag te beantwoorden. Nét als je denkt dat je geghost bent, appt hij je weer alsof er niks is gebeurd. Grote kans dat jij gelijk al die uren wachten weer vergeet. Let the mind games begin. 

Hij verbergt je op social media

Niet alleen weten zijn vrienden van niks, ook op social media wordt niks gedeeld en niemand gevolgd. Nog erger: hij praat alleen maar via snapchat en maakt geen aanstalten om je nummer te vragen. Het liefst wil hij dat niemand ook maar kan vermoeden dat er wat speelt tussen jullie.

@bridgerton
@bridgerton

Het enige wat hij doet is flirten

Hoe leuk flirten ook is en hoe goed het je ook laat voelen, met alléén dat kom je niet ver. Hij toont geen interesse in je leven of vraagt niks terug jouw dag. Vaak draait het gesprek dan ook alleen maar om seks.

Netflix & Chill

Als jullie dan eindelijk afspreken is het altijd last-minute en om “een film te kijken ofzo”. Lunchen, een drankje doen of samen koken zit er niet in. Hij wilt namelijk niet met je daten maar gebruikt je hoogstwaarschijnlijk als een bootycall. Telefoon op stil na 8 uur ’s avonds dus.

Zijn woorden en daden spreken elkaar tegen

Hij zegt misschien dat hij het druk heeft, maar van een gemeenschappelijke vriend hoor je dat hij naar een feest gaat vanavond. Of hij zegt dat hij het hele weekend gewerkt heeft zonder zijn telefoon aan te raken, maar je zag dat hij heel veel online was. Grote kans dat hij je voorliegt en zo aan het lijntje houdt.

@gossip girl
@gossip girl

Hij praat met veel meiden tegelijkertijd

Hoewel je dit niet altijd kan bewijzen, kan er wel iets niet goed voelen. Luister dus altijd naar je gevoel! Verder kunnen gemeenschappelijke vrienden zich misschien verspreken en zeggen waar je boy echt uithangt. Of beter gezegd: bij wie. Dat hij meerdere meiden tegelijkertijd misleidt streelt zijn ego alleen maar.

Te maken met meerdere van deze tekens? Weg met deze guy! Hij is jouw tijd, energie en tranen alles behalve waard. Weet wat je waard bent: mannen zouden met je moeten pronken!

Lees ook: Waarom ghosting voorlopig nog een trend blijft