Door de coronacrisis leveren wij allemaal wat in. Lekker uiteten of borrelen met je girl squad zit er voorlopig niet in. Om de veiligheid van jezelf en anderen voorop te stellen is het namelijk van uiterst belang dat je afstand neemt en houdt. Voor restaurants en horeca natuurlijk een grote klap want er kan niemand meer langskomen.

Toch mogen we onze handjes dichtknijpen. Horeca-ondernemers doen er namelijk alles aan hun heerlijkheden bij ons aan huis te brengen. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Komende dagen delen wij de lekkerste restaurants in onze hoofdstad die vanaf nu bezorgen. Omdat de lijst eindeloos is, maken we het makkelijk voor je. We splitten het gewoon op per categorie en stadsdeel. Vandaag aan de beurt: Amsterdamse kaasrestaurants.

Amsterdamse kaasrestaurants die nu bezorgen

Ja, je leest het goed. Amsterdamse kaasrestaurants die al je favoriete kaasjes en borrelhapjes gewoon bij je aan de deur brengen! Nieuwsgierig welke kaasrestaurants graag bij je langskomen? Wij delen het natuurlijk graag met je.

De Kaaskamer van Amsterdam

Van de kaasjes van De Kaaskamer in Amsterdam genieten wij altijd enorm. Overheerlijke kaasfondue gemaakt met de kazen van De Kaaskamer van Amsterdam? Daar kunnen we komende tijd gewoon van blijven genieten. Binnen de Amsterdamse ring komt De Kaaskamer gratis en voor niets (ja, geen verzendkosten 😉 ) gewoon naar je toe per bakfiets. Bestellen voor 12:00 uur, is vandaag nog in huis! Wil je als gelukkige bewoner van Amsterdam een frisse neus halen én een lekker kaasje voor bij de borrel? Dan kun je natuurlijk ook altijd even langs de winkel zelf gaan.

Woon je buiten Amsterdam? Dan wordt je pakket verstuurd met PostNL en geldt de normale levertijd. Heb je dus zin in een heerlijk kaasplateau, kant-en-klare kaasfondue, ambachtelijke patés of huisgemaakte salades? Dan staat De Kaaskamer van Amsterdam tot je beschikking. Wij laten al dat lekkers het liefst per direct bezorgen!


Dit bericht bekijken op Instagram

Woon jij in Amsterdam? ❌❌❌ Voor 12:00 bestellen = dezelfde dag nog in huis. Dus ook bijvoorbeeld onze kaasfondues…

Een bericht gedeeld door De Kaaskamer van Amsterdam (@dekaaskameramsterdam) op

Kaasbar Amsterdam

De kaastrein staat stil, maar dat maakt niks uit! Samen met Gebrouwen Door Vrouwen zorgt Kaasbar Amsterdam dat je al die lekkere kazen en bier ook nu niet hoeft te missen. Door Kaasbar Amsterdam is er een pakket voor twee personen samengesteld die je tijdens een avondje Netflixen lekker op kan peuzelen. In het pakket zitten vier kazen van de Kaasbar, inclusief pairings en toast, een halve Brandt&Levie truffelworst en vier biertjes van Gebrouwen Door Vrouwen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Amsterdam, samen staan we sterk. Time to support your locals! ❤ Blijf lekker binnen en geniet van borrelplezier met kaas en bier🧀🍺 Wat doe je als het bier niet meer uit de tap vloeit en de kaastrein stil staat? Dan komt deze perfecte combinatie toch gewoon jou kant op! 🤩 What’s in?! 4 overheerlijke kazen van @kaasbaramsterdam + pairings & toast, truffel salami van @brandtenlevie & niet te vergeten 4 koude biertjes van @gebrouwendoorvrouwen ! Dit alles inclusief bezorging (binnen de ring) voor €25,- ekkies 💸 Bestel deze droombox via onze DM of een appje naar 0682791781. Bestel vrijdag en zaterdag vóór 16:00 uur en ontvang de box diezelfde dag tussen 17:00 en 20:00! Leuker kunnen we het niet maken, wel lekkerder! 🤤 #cheersopjegezondheid #staysafe🙏🏼 #stayin #makecheesenotwar #bierisliefde #gebrouwendoorvrouwen #kaasbar

Een bericht gedeeld door Kaasbar Amsterdam (@kaasbaramsterdam) op

Zin in een heerlijke maaltijd? Deze restaurants in het centrum van Amsterdam bezorgen hun lekkerste gerechten nu. Geloof ons: dit wil je!