We hoeven binnenkort geen break-up songs van Ariana Grande meer te verwachten, want de getalenteerde 27-jarige is afgelopen weekend in het geheim getrouwd! We vertellen je alles wat we weten over de bruiloft en haar gloednieuwe echtgenoot, Dalton Gomez.

Quarantaine koppel

Ariana en Dalton ontmoette elkaar in januari vorig jaar en sindsdien liet het koppel er geen gras over groeien. Zo waren ze tijdens Valentijnsdag samen gespot en zouden ze samen in quarantaine zitten. Niet lang daarna, in juni, trok Dalton bij haar in en net voor de kerst hebben de twee zich verloofd.

Privé

Hoewel de zangeres haar hubby over het algemeen goed geheim heeft gehouden, hebben we af en toe een glimp van hem meegekregen op haar Instagram. Ook was hij heel kort te zien aan het einde van de videoclip van ‘Stuck With U’, waar het stel samen dansend te zien was.

ariana grande
@arianagrande | instagram

Dalton Gomez

Wij van FEM FEM hebben gelukkig ons uiterste best gedaan om nog wat meer informatie over Dalton Gomez te vinden. Zo is hij een makelaar in luxueuze huizen en heeft hij al een aantal beroemdheden, waaronder Miley Cyrus, voorzien van een miljoenenvilla. Ook is hij net wat jonger dan Ariana, hij is namelijk 25 jaar. Op de foto’s die Ariana Grande heeft gedeeld ziet het stel er dolgelukkig uit en ook in het album ‘Positions’ zitten veel lyrics die naar hem verwijzen.

Not so Grande

De bruiloft zou op 17 mei plaats hebben gevonden in Ariana’s Montecito huis. Het was een privé ceremonie met een klein en intiem gezelschap. Zou zouden er minder dan 20 gasten aanwezig zijn! Zowel Ariana als Dalton heeft nog niks bekendgemaakt, maar hun woordvoerder vertelde dat de ruimte gevuld was met blijdschap en liefde. Geen thank u, next dus meer voor Ari!

@arianagrande | instagram
@arianagrande | instagram

Lees ook: Science says: getrouwde mensen zijn minder gestrest dan singles