Je hebt het vast wel gehoord (van ons): Ariana Grande is getrouwd met Dalton Gomez! En waar de twee lovebirds hun liefde vierden? Nergens minder dan in Amsterdam! Het pasgetrouwde stel deelt een aantal foto’s van hun typische Nederlandse huwelijksreis – en ja, daar zit ook een foto van hen in klompen bij!

Just married

Op 15 mei zouden Ariana (28) en Dalton (25) in het huwelijksbootje zijn gestapt. Een Grande wedding was het niet: de twee zouden een privé ceremonie met een klein en intiem gezelschap gehouden hebben in Ariana’s huis in Montecito. Dalton Gomez is nog maar kort in Ari’s leven: vorig jaar januari ontmoetten ze elkaar. Echte liefde kent natuurlijk geen tijd dus van een verloving net voor de kerst keek dan ook niemand op.

Huwelijksreis

We schreven eerder al dat Ariana Grande gespot was in ons eigen Ams, waar ze op huwelijksreis was met echtgenoot Dalton. Ze at in een restaurant vlakbij het Rembrandtpark en gaf wel een fooi van 100 euro! Op internet ging een foto met de medewerksters viral en de Arianator in ons werd natuurlijk helemaal gek. Helaas hebben wij, ondanks al onze inspanningen, haar niet kunnen vinden in de Nederlandse hoofdstad…

Kiekjes

Gelukkig ziet het er naar uit dat Ariana een rustige, privévakantie heeft gehouden en ook uit Amsterdam is gereisd. Op haar Instagram deelt ze namelijk foto’s van de Amsterdamse grachten, maar ook van molens, een boot en ook dierenvriendjes komen voorbij. Met het weer heeft de getalenteerde zangeres alleen geen geluk gehad: de foto’s zien er maar regenachtig uit. Ach ja, ze heeft tenminste wel de fully Dutch experience gehad dan…

Het lichtpuntje voor ons, zowel als voor haar, is een foto met Dalton waar ze zit in de typisch Nederlandse klompen. Misschien heb je als kind wel in dezelfde klompen gezeten… #goals.

Ariana is niet de enige met geluk in de liefde: ook Bella Hadid maakte haar nieuwe vriend bekend op Instagram.