Beha’s: we hebben er een haat-liefde verhouding mee. Hoewel ze ons de support geven die geen man ons kan bieden, kunnen ze soms zó oncomfortabel zitten, zijn ze altijd te zien onder dat leuke topje en zijn ze ook nog eens hartstikke pricy. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die ellendige strapless- en plakbh’s! Wij van FEM FEM hebben het internet (lees: TikTok) voor je afgestruind en hebben daarmee drie onmisbare bh-hacks voor je gevonden. Thank us later. 

@pinterest
@pinterest

Perfect voor een open rug

Met deze hack kun je gelijk al je plakbh’s bij het grof vuil zetten (waarschijnlijk plakken ze toch niet meer). Deze hack laat namelijk zien hoe je makkelijk een top of jurk met open rug aankan, zonder dat je behaband te zien is! Geen gedoe meer met bh’s die halverwege de avond van je boobies vallen en ze ook nog eens een gekke vorm geven. Met deze hack gebruik je namelijk gewoon een normale bh. Deze moet alleen wel schouderbandjes hebben die je los kan maken. Je haalt deze namelijk los, verstelt ze hierbij op het langste niveau, haalt deze om je schouders en klikt ze vooraan weer aan elkaar. Hierdoor kun je de band van je bh een stuk lager op je rug zetten, terwijl de boel goed stevig vastzit!

@michelimartinenghiResponder a @aledepaulaarq passo a passo do nosso vídeo mais curtido♬ sonido original – Avengers

Bye Bye bandjes!

Niet alleen de verticale band van je beha laat zich graag zien, ook de horizontale bandjes bij je schouders kun je moeilijk verbergen. Wanneer je een haltertop aan hebt, kan dit vreselijk vervelend zijn. Niet iedereen heeft namelijk de borsten om geen bh te dragen, maar met deze hack is dat ook niet nodig! Opnieuw heb je een beha nodig met bandjes die los kunnen. Deze maak je vervolgens opnieuw van voren vast en zet je deze keer op de kortste stand. Doe de bandjes om je nek et voilà! Ook kun je gemakkelijk een strapless bra maken van een normale bh door de bandjes over je hoofd naar de andere kant te brengen! Bespaart je weer wat geld wat je in nieuwe haltertops kunt steken 😉.

@carolinafreixa2 no-show bra hacks!🖤 ##hacks ##tips ##brahack ##tutorial ##fashion♬ Peaches – Justin Bieber

Van beha met pads naar kanten beha

Oei! Is die bh met pads of push-up nét iets te veel of niet meer jouw stijl? Je maakt er super simpel een prachtige kanten beha van waar lingeriewinkels je gemakkelijk veertig euro voor zouden laten betalen. Het enige wat je moet doen is namelijk (voorzichtig) de pads uit je bh knippen. Wat voor prachtige lingerie je overhoudt zal je van je stoel laten vallen… Ook perfect om te doen met oude bh’s die je nooit meer draagt!

@lila.gellerrhow to turn a padded bra into a lace bra tutorial ♬ CRAFT – OFEKNIV

Lees ook: Heb jij wel de goede bh-maat? Zo kun je het makkelijk zelf meten