femfem 94

Omg: zoveel verdiende Gio aan de breuk met Jade

Career21 dec 2022, 12:12 doorAurora Ferrari
Nog geen twee weken geleden maakten Gio Latooy en Jade van Vliet bekend dat ze uit elkaar zijn gegaan. Gio was er mega sad om en dat was duidelijk te zien. Maar nu laat hij weten dat er één 'groot voordeel' aan de break-up is geweest. Hij heeft namelijk heel wat verdiend aan die ene video.
femfem 94
Bron: @gio

Uit elkaar

Gio, één van de bekendste vloggers met zo’n 1,35 miljoen abonnees, en influencer Jade (bijna 900k volgers op Insta) begonnen als vrienden, maar kregen in februari 2021 officieel een relatie. De twee maakten in het afgelopen anderhalf jaar reis na reis, deden de leukste dingen met elkaar en ze woonden sinds kort samen.
Hoewel hun relatie er in de vlogs rooskleurig uitzag, bleek dit al een poosje niet zo te zijn. “We merken nu gewoon dat we zoveel samen zijn dat onze inspiratie een beetje weg is”, vertelt Jade in de video. “We zijn zo gefocust op elkaar dat we een beetje ons eigen leven kwijt zijn geraakt en ook daardoor de spanning naar elkaar en de verliefdheid”.

Money, money, money

De twee besloten dus uit elkaar te gaan. Erg verdrietig nieuws, maar niet voor Gio's portemonnee. "Die break-up video is 1,1 miljoen keer bekeken in een paar dagen. Dat is superveel en bizar. Dit heb ik nog nooit gehaald", vertelt Gio in één van zijn meest recente vlogs.
Open en bloot toont hij hiervan dan ook de statistieken, en laat hij zien hoe veel geld hij heeft verdiend. "4,5 duizend euro op één vlog is echt achterlijk natuurlijk, niet normaal", voegt hij er aan toe. De views op zijn vlog zijn nog steeds bizar hoog, dit omdat Jade nog heel vaak in de vlogs voorbij komt. Ja, zelfs nadat het uit is. Maar goed, hij verdient er wel heel wat geld mee!
Maar dat is niet alles, want komende maand zal er ook een ander leuk bedrag op zijn rekening komen. Gio liet namelijk onlangs weten dat hij, samen met Ronnie Flex en Trobi, een break-up liedje aan het maken is. Of het over Jade gaat, dat heeft niemand bevestigd, maar we gaan er vanuit van wel. Op TikTok gaf hij al een sneak peek.