Hoe vaak we dan ook zeggen dat we zo openminded zijn, we hebben allemaal wel onze afknappers en turn-ons. Waar sommige afknappers super specifiek zijn, gelden anderen voor de meerderheid van de mannen of vrouwen. Dit zijn de 7 grootste afknappers voor mannen.

how-to-lose-a-guy
@howtoloseaguy

1. De volledige leiding nemen

Het mag dan wel 2021 zijn, het jaar waarin vrouwen steeds vaker de broek aan hebben in de relatie, toch moet je het leidersinstinct van de man ook de ruimte geven. Mannen voelen zich vaak aangetast in hun mannelijkheid wanneer de vrouw de volledige leiding neemt. Ze moeten het gevoel hebben dat je ze tot zekere hoogte nodig hebt, anders voelen ze zich overbodig.

2. Geen mening hebben

Het andere uiterste is wanneer een vrouw geen eigen mening heeft en blindelings de man volgt. Ook dit is een afknapper voor de meeste mannen. Ergens gepassioneerd over zijn en je eigen persoonlijke smaak hebben, is heel aantrekkelijk. Gesprekken voeren wordt op die manier een stuk makkelijker en veel interessanter.

3. Niet uitdagend zijn

Mannen willen vaak het gevoel hebben dat ze een vrouw voor zich gewonnen hebben. Ze willen moeite doen om iemands hart te veroveren. Wanneer een vrouw te gemakkelijk doet wat de man wil, zal hij zich minder aan haar gaan hechten. Een spelletje harten veroveren is voor zowel de man als de vrouw een enorme ego boost.

4. Zijn vrienden slecht behandelen

Iedereen kent wel het gezegde bro’s before hoes. Je hoeft als vrouw echt geen best friends te worden met de vrienden van je vent, maar elkaar aardig vinden is wel van belang. Maak een praatje, doe gezellig en wees absoluut niet jaloers op de aandacht die zij van je vriend krijgen!

5. Geen aandacht voor je uiterlijk hebben

Hoewel niemand als oppervlakkig gezien wil worden, is uit onderzoek gebleken dat het mannenbrein simpelweg visueel is ingesteld. Een mooi, verzorgd uiterlijk trekt dan ook sneller de aandacht van een man.

6. Negatief zijn

Hoewel niemand 24/7 vrolijk kan zijn, is een negative vibe een grote afknapper voor mannen. Wanneer een vrouw vrolijk en positief in het leven staat, wordt een relatie een stuk aangenamer. Voor zowel de man als de vrouw!

how i met FEM FEM
@howimetyourmother

7. Saai tussen de lakens zijn

Het belang van een goed seksleven in een relatie wordt door veel mensen onderschat. Voor mannen is het vaak een regelrechte afknapper wanneer een vrouw in bed alleen maar passief is. De seks wordt allesbehalve exciting.

Heb jij ook zo’n moeite met online daten? Check hier hoe je veilig kan genieten van de online dating scene