Het liefst zitten we iedere avond om half 7 klaar op de bank om eens lekker een uurtje te kijken naar awkward dates waarbij je jezelf ook niet meer op je gemak voelt. Zo weten we namelijk precies wat we zelf absoluut niet willen én kunnen we heerlijk onze meningen naar de tv gooien zonder dat we er iemand mee beledigen. We krijgen er maar geen genoeg van. We hebben het natuurlijk over onze all-time favourite First Dates.

First dates komt met kerstspecial

First Dates komt vanaf vandaag met een nieuwe kerstspecial en om eerlijk te zijn, vinden we dat eigenlijk helemaal niet erg. Zoals we inmiddels wel weten, wordt alles wat met kerst gemixt wordt beter. Niet gek dat First Dates daarom heeft besloten dit met beide handen aan te grijpen. Ze komen namelijk wederom met een wel heel speciaal concept. Vanaf vanavond genieten we weer van de First Dates kerstspecial.

Wat kunnen we van de kerstspecial verwachten?

Hoe deze kerstspecial er precies uit zal komen te zien, is nog even de vraag. Wel laat de omroep een tipje van de sluier weten. Als we de verhalen mogen geloven, kunnen we heel wat kerstsfeer verwachten. Zo kunnen de dates een gerecht kiezen van een speciaal kerstmenu en staat er uiteraard een goede mix van kerstmuziek aan in het restaurant. Er is natuurlijk voor een goede laag sneeuw, al dan niet nep, gezorgd en een goed aantal personen loopt in van die heerlijke foute kersttruien. We worden haast jaloers bij de gedachte dat er écht mensen zijn die deze date mochten hebben.

first dates

Dat dit soort kerstelementen niet kunnen missen, is natuurlijk wel duidelijk. Het zorgt natuurlijk voor het echte kerstgevoel tijdens die kerstspecial, maar helemaal bijzonder is het ook weer niet. Daarom voegt First Dates er nog een extra elementje aan toe. We gaan namelijk ‘oude bekenden’ terugzien in het restaurant. Een succesvol datekoppel komt namelijk gezellig een drankje doen bij onze favoriete barman Victor, die helaas zelf inmiddels alweer bezet is. 

Nog meer kerst

Mocht je zelf ook al helemaal in de kerst stemming zijn, helpen wij je uit de brand. Naast de geweldige kerstfilms en deze First Dates kerstspecial, zijn er namelijk nog veel meer kerstspecials te zien deze week. Zo komen Love Island en All you need is love ook binnenkort met kerstspecials.

Lees ook: Deze BN’ers zouden wij willen zien in de First Dates Valentijn-special