best bekeken netflix originals fem fem

Netflix deelt cijfers van best bekeken Netflix Originals

Fun & Living17 apr 2019, 9:55 doorRedactie
Het komt niet vaak voor dat ze bij Netflix laten weten hoe veel mensen nou daadwerkelijk hebben gekeken naar hun eigen producties. En toch hebben ze hun kwartaal cijfers gedeeld en weten we nu welke Netflix Originals het meeste zijn bekeken.
best bekeken netflix originals fem fem
Waar ze rekening mee houden is dat ze pas iemand meetellen als 'viewer' wanneer ze 70 procent van minstens één aflevering of film hebben gezien.

De best bekeken Netflix Originals

The Umbrella Academy
Deze Netflix Original had maar liefst 45 miljoen kijkers in de eerste maand dat het werd gereleased.
Our Planet
Dit is de serie de er voor zorgt dat je opnieuw verliefd wordt op onze aardbol . In de eerste maand hebben ruim 25 miljoen mensen gekeken.
Sex Education
De Britse hit werd 40 miljoen keer gestreamd in de eerste maand.
Triple Frontier
Eerlijk, ik heb deze bekeken en vond het medium. Maar goed, toch is Triple Frontier in de eerste maand meer dan 52 miljoen keer gestreamd. Vast iets te maken met de sterrencast want aan de verhaallijn kan het niet liggen...
Fyre: The Greatest Party That Never Happened
Dit komt niet geheel als een verrassing. De docu waar zo veel over te zeggen was. Het festival
wat opeens overal ter wereld in het nieuws kwam als de grootste flop van de eeuw. Dit is zeker een must als je het nog niet hebt gezien.
You
Ah, de serie over de gestoorde stalker Joe. Intens populair is het geweest met in de eerste maand 40 miljoen mensen die het hebben gekeken. Krijg je er geen genoeg van? Dit zijn de films die qua verhaallijn een beetje hetzelfde zijn.
Bird Box
Qua views in de eerste maand wint post-apocalyptische-thriller met meer dan 80 miljoen streams in de eerste maand. Bird Box gezien en benieuwd hoe de monster er nou daadwerkelijk uitziet? Check it out here .
The Highwaymen
Tot slot hebben we The Highwaymen. Dit is absoluut een aanrader met maar liefst 40 views in de eerste maand. Het is een Amerikaanse misdaadfilm met Kevin Costner en Woody Harrelson; twee geharde voormalige Texas Rangers krijgen de taak de beruchte Bonnie en Clyde op te sporen en te doden. Dit wil je zien!
Vanaf vandaag staat overigens de docu van Beyoncé op Netflix. Happy binging!