maxime yvonne

Maxime Meiland is fan van Yvonne Coldeweijer: 'Ik vind haar heel stoer'

Fun & Living26 apr 2023, 15:57 doorAnne Dijkstra
Er zijn niet veel BN'ers die Yvonne Coldeweijer en het werk wat zij doet leuk vinden. Maar toch zijn er uitzonderingen, Maxime Meiland vertelt namelijk in een interview met Grazia dat ze juist fan is van Yvonne. Want ondanks dat Maxime vaak haar mening laat weten over bepaalde mensen, is ze absoluut niet bang omgecanceled te worden.
maxime yvonne
Bron: @maximemeiland

Maxime haar mening

In Maxime haar biografie Maxime – Misbruikt, Ontspoord en Nu… Gelukkig!heeft ze het over haar verleden en de moeilijke momenten in haar leven. Maarre, dat is écht niet het enige waar ze het over heeft in haar boek. Ze laat namelijk ook haar mening weten over verschillende BN'ers. Veel mensen zouden misschien bang zijn om kritiek te krijgen, maar Maxime vertelt in een interview met Grazia, daar helemaal geen last van te hebben.
"Dat komt ook door de hele rel rond de pinguïn-uitspraak van mijn moeder. In eerste instantie was ik daar heel boos over, omdat de media het zo opbliezen. Maar daarna raakte ik een beetje in paniek door de shitload die we over ons heen kregen. Ik vond het niet terecht dat ik werd gecanceld om iets wat mijn moeder had gezegd", vertelt Maxime eerlijk.
En stel dat ze welgecanceled wordt in de toekomst, maakt Maxime zich daar eigenlijk ook niet druk om. "Als ik iets zeg, sta ik daar ook voor, en ik ga niet mezelf bijsturen, omdat anderen daarover zeiken. Het is superleuk wat wij doen op tv, maar hiervoor hadden we ook een prima leven, dus ik ga niet op eieren lopen uit angst om gecanceld te worden."

Fan van Yvonne Coldewijer

Als je het hebt over gecanceld worden, dan kan je natuurlijk aan maar één iemand denken: Yvonne Coldewijer. Niet veel BN'ers zijn erg blij met wat Yvonne doet, maar Maxime vertelt aan Grazia wel fan te zijn van haar. "Yvonne is totaal onafhankelijk; ze heeft met niemand iets te maken en is nergens bang voor. Ik houd wel van die attitude, vind haar heel stoer", stelt Maxime.
"Vreemdgaan ís slecht, en als je bekend bent, weet je gewoon dat je het risico loopt dat dit uitkomt. Iedereen is nu bang voor Yvonne, daardoor wordt ze vaak in een slecht daglicht gezet, maar ik denk: als je niks verkeerd doet, heb je ook niks te vrezen, toch?" En daar zullen veel mensen het waarschijnlijk ook wel mee eens zijn.