netflix films met pikante scenes

Dit zijn de Netflix-films en series met de heetste scènes

Fun & Living28 nov 2023, 16:30 doorMaya luz Hartog
Op Netflix zijn er een hele hoop romantische films te vinden. En bij een film met een liefdesverhaal hoort vaak ook een goede dosis hete scènes. Maar niet ieder bedavontuurtje is gelijk. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de allerbeste spannende scènes die er op Netflix te vinden zijn. Zodat jij jezelf een aantal cliché stukken kan besparen en direct kan doorspoelen naar het echte werk. You're welcome!
netflix films met pikante scenes

Sex/Life

Billie Connelly heeft niet altijd het leven geleid van een typische huisvrouw en moeder in de buitenwijken. Voordat ze trouwde met Cooper, een liefhebbende en betrouwbare man, en naar Connecticut verhuisde, was Billie een avontuurlijk en vrijgevochten persoon die in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha. Ze werkte hard en feestte nog harder.
Nu, uitgeput door de zorg voor haar twee jonge kinderen en verlangend naar haar verleden, begint Billie een dagboek te schrijven waarin ze fantaseert over haar passionele avonturen met haar aantrekkelijke ex-vriend Brad. Maar terwijl Billie herinneringen ophaalt, vraagt ze zich steeds meer af hoe ze in deze situatie terecht is gekomen. Haar man vindt uiteindelijk haar dagboek. Geloof ons, deze Netflix-serie is een hit.

Heatwave

Claire, een jonge en ambitieuze vrouw, lijkt alles te hebben wat ze wil: een nieuwe baan bij een gerenommeerd vastgoedbedrijf, de leiding over een opwindend project en een aantrekkelijke nieuwe liefde. Echter, haar leven neemt een onverwachte wending als ze ontdekt dat ze verliefd is geworden op de vrouw van haar baas. Dit zorgt ervoor dat Claire verwikkeld raakt in een gevaarlijk web van intriges.
Terwijl Claire vecht om zichzelf te beschermen, worden geheimen onthuld en komen duistere motieven die verband houden met haar verleden aan het licht.

Someone Great

Someone Great gaat over drie vriendinnen die nog een laatste keer met elkaar gaan stappen voordat een van de meiden gaat verhuizen. Deze film bevat verschillende steamy scènes, maar eentje in het bijzonder vindt plaats in de wc van een club tussen twee mensen die héél misschien geen intiem moment met elkaar zouden moeten hebben. Maar we zullen niet te veel verklappen, als je het ziet, begrijp je het wel.

50 Shades Trilogy

Anastasia en haar beste vriendin Kate zijn net afgestudeerd aan de universiteit. Hoewel Kate snel een baan krijgt bij een lokale krant, heeft Anastasia moeite om werk te vinden met haar universitaire graad. Uiteindelijk besluit ze een baan in een bouwmarkt te accepteren. Op een dag vraagt Kate, die ziek is, Anastasia om een interview met Christian Grey over te nemen. Christian is een succesvolle ondernemer en miljardair. Dit interview blijkt het begin te zijn van een speciale relatie tussen Anastasia en Christian.

Duck Butter

Duck Butter is een verhaal wat steamy avontuurtjes als een van de hoofdthema's heeft. De film gaat over Naima en Sergio die het traditionele daten zat zijn. Daarom besluiten ze om een volle 24 uur met elkaar door te brengen, waarin ze elkaar niet alleen fysiek beter leren kennen, maar ook persoonlijk. Je komt bij Duck Butter voor de hete scènes, maar je blijft uiteindelijk voor het meeslepende en emotionele verhaal over moderne liefde.

365 Days Trilogy

Massimo Torricelli, een aantrekkelijke jonge leider van een maffiafamilie uit Sicilië, wordt gedwongen om de controle over te nemen nadat zijn vader wordt vermoord. Laura is de salesdirecteur van een luxehotel in Warschau en heeft een succesvolle carrière, maar haar persoonlijke leven ontbreekt aan passie.
Ze neemt een laatste kans om haar relatie te redden en besluit met haar onschuldige vriend Martin en een paar andere vrienden naar Sicilië te reizen. Ze verwacht niet dat Massimo, de gevaarlijkste man op het eiland, op haar pad zal komen. Hij ontvoert haar en houdt haar gevangen, waarbij hij haar 365 dagen geeft om verliefd op hem te worden.

Dry Martina

Deze Spaanse film gaat over een vrouw die probeert haar verloren seksualiteit terug te vinden. Martina is een Argentijnse zangeres die haar spotlight en libido verloren lijkt te hebben. Maar ze is overduidelijk ontevreden met deze realiteit en is vastberaden om haar libido terug te krijgen, wat zorgt voor een hoop hete scènes.
Deze Oscar winnende films bekijk je gewoon op Netflix!

Lady Chatterley's Lover

Het verhaal Lady Chatterley's Lover is baanbrekend in zijn tijd. Het volgt het leven van Lady Chatterley, een vrouw die geboren is in rijkdom en privilege, maar uiteindelijk met een man trouwt waar ze niet meer van houdt. Ze begint een gepassioneerde affaire met de jachtopziener op hun Engelse landgoed en ontdekt een niveau van verlangen en intimiteit dat ze nooit voor mogelijk had gehouden. Na zich gerealiseerd te hebben dat ze diep verliefd is geworden, besluit ze alle conventies van die tijd te trotseren en zoekt ze geluk bij de man waarvan ze houdt.

High Heat

Poncho is een beginnende brandweerman die ervoor heeft gekozen om lid te worden van dit korps vanwege de moord op zijn broer. Omdat hij aanwijzingen had gevonden die naar brandweerlieden wezen, besloot hij zich bij hen aan te sluiten. Poncho raakt er steeds meer van overtuigd dat de nieuwe kapitein bij de brandweer een seriemoordenaar is en bedenkt een plan om hem te ontmaskeren. Bovendien vindt hij binnen het korps ook romantiek en ontdekt hij dat er een familielid is.

Olhar Indiscreto

Het verhaal wordt geleid door Miranda (gespeeld door Débora Nascimento), een oncontroleerbare voyeur en extreem getalenteerde hacker. Haar reguliere activiteit is om door het raam te gluren naar het leven van Cléo (gespeeld door Emanuelle Araújo), een luxe prostituee die in het gebouw aan de overkant woont. Op een dag klopt Cleo bij haar aan en vraagt Miranda om voor haar hond te zorgen terwijl ze op reis gaat. Op diezelfde dag neemt het lot van de hacker een drastische wending en ontmoet ze de man van haar dromen. Maar zoals gebruikelijk in elke spannende thriller, is niets wat het lijkt te zijn.

Indecent Proposal

Een jong stel, David Murphy en Diana Murphy, die gelukkig getrouwd zijn, hebben beiden net hun carrière gestart – zij als makelaar in onroerend goed en hij als architect. Ze ontdekken de perfecte locatie om hun droomhuis te bouwen en krijgen leningen om het te financieren. Wanneer er een recessie toeslaat, lopen ze het risico alles wat ze hebben te verliezen. Om geld te verdienen, besluiten ze naar Las Vegas te gaan en met hun laatste $5000 een gokje te wagen, in de hoop het benodigde geld te winnen.
Na verlies aan de tafels worden ze benaderd door John Gage, een charmante miljardair en fervent gokker. Hij biedt hen één miljoen dollar aan voor één nacht met Diana. Ondanks hun verontwaardiging worden Diana en David verleid door het aanbod en stemmen ze uiteindelijk met tegenzin toe. Ze realiseren zich echter dat geld geen liefde kan kopen. Hoewel dit voorstel hen uit hun financiële problemen kan helpen, vormt het een bedreiging voor hun relatie. Kunnen ze de ultieme test van John overleven?

Burning Betrayal

Babi past haar trouwjurk terwijl ze denkt aan een wilde droom die ze had. In de droom had ze een gevaarlijke motorrit en ontmoette ze een aantrekkelijke man. Haar vriendin Paty suggereert dat dit misschien betekent dat ze niet te snel moet settelen. Paty zoekt naar afspraakjes terwijl ze bij Babi is. Babi ontdekt dat haar verloofde een minnares heeft en voelt zich gekwetst en boos. Ze doet onderzoek naar zijn misstappen.
Daarna ontmoet ze een aantrekkelijke rechter genaamd Marco en ze worden verliefd. Maar er zijn waarschuwingssignalen dat Marco niet betrouwbaar is, zoals zijn geheimzinnigheid en een agressieve stalker. Babi ontdekt ook geheimen over Marco. De leider van de motorclub waarschuwt haar om uit zijn buurt te blijven.