Je herkent het wel: je bent de hele tijd aan het scrollen op je telefoon, maar er is helemaal niks leuks te zien op je socials. Dat is niet nodig, want er zijn een hele boel apps die jou met van alles kunnen helpen. Zo besteed jij jouw schermtijd een stuk nuttiger en is jouw leven weer een stukje makkelijker. Wie wil nou niet een makkelijker leven? Ja wij wel hoor! Weten welke apps het zijn? Lees gauw mee!

1. Too Good To Go

Wil jij graag eten halen voor super lage prijzen? Dan is dit zeker een app voor jou! Deze app wil er voor zorgen om voedselverspilling tegen te gaan en goed te zorgen voor het milieu. Veel restaurants en andere horeca bieden hier het eten wat overgebleven is aan, in plaats van het weg te gooien. Laat je lekker verassen door het eten wat er te krijgen valt!

2. Streaks

Moet je 2 keer per dag je pillen in nemen, maar vergeet je dat steeds? Dan is deze app heel handig voor jou. Je stelt de activiteit in die je elke dag niet moet vergeten en als je dat gedaan hebt, klik je op het vinkje in de app. Wanneer je dit elke dag doet, krijg je een hele lange streak waar je trots naar terugkijkt. Wanneer je dit niet doet, gaat je streak weg en moet je weer op nul beginnen. De Apple gezondheidsapp werkt samen met deze app, waardoor je al je resultaten kan combineren. Super handig toch!

3. Clue

Met deze app kan jij perfect je maandelijkse periode bijhouden. Het is niet alleen heel fijn om te weten wanneer je ongesteld wordt, maar deze app vertelt jou ook hoe erg je volgende periode gaat worden, zelfs als je heel onregelmatig ongesteld wordt. Het werkt met de nieuwste wetenschap en hij houdt precies bij hoe erg jouw ongesteldheid was. Hoe fijn!

4. Waze

Moet jij vaak in de auto voor je werk bijvoorbeeld en wil je graag files vermijden? Dan is deze app perfect voor jou. Deze app laat jou precies weten waar de files staan, hoe lang ze zijn en geeft jou een alternatieve route. Maar dat is nog niet alles: met deze app kun je ook carpoolen, waardoor je enorm veel geld bespaart! Ook nog eens heel goed voor het milieu en dat is wat we willen!

5. WaterMinder

Vind jij het ook zo lastig om genoeg water te drinken op een dag? 2 tot 2,5 liter is toch best een hele hoop, helemaal als je niet altijd tijd hebt om te drinken. Deze app helpt jou enorm goed om je te herinneren dat je moet drinken. Wanneer je dit hebt gedaan, geef je dit aan in de app en dan bedenkt de app zelf wanneer je weer moet drinken. Dan laat hij het je weer weten en heb jij straks weer een stralend gehydrateerd huidje.

Op zoek naar nog een handige app? Met deze datingapp sla jij miljonairs aan de haak.