Dat Ariana Grande op honeymoon was met Dalton Gomez in de Nederlandse hoofdstad is niemand ontgaan. We mochten zelfs genieten van de meest zoete vakantiekiekjes van de twee. Inmiddels heeft het koppel ons kikkerlandje weer verlaten maar dit ging niet onopgemerkt: er is namelijk achterhaald waar de twee verbleven. Een prachtig en luxe hotel aan de Amsterdamse grachten. Honeymoon goals!

Waldorf Astoria Hotel

De twee tortelduifjes hebben overnacht in het Waldorf Astoria Hotel aan de Herengracht. En als we onze fantasieën mogen geloven heeft het stel in een prachtige suite geslapen. Naast de meest luxe slaapkamers heeft het hotel ook een multi-award-winning Guerlain Spa. Bliss! Zo kun je een huidanalyse ondergaan wat je persoonlijke welzijn laat zien. Aan facials, massages en make overs is ook geen gebrek: het Waldorf Astoria biedt het allemaal.

#Instaproof

Wanneer we de Instagram pagina van het Waldorf Astoria bekijken krijgen we spontaan de drang om onze honeymoon te boeken. ASAP! Zo kun je er heerlijk dineren: van een luxe diner tot een simpele juicy burger. Geloof ons: alleen voor deze burger wil je hier al heen. *drool*


Heb je geen lover om mee te gaan? Geen probleem. Verwen jezelf en boek een kamer in je eentje! Zo kan je je onderdompelen in de self care en helemaal tot rust komen. Liever niet alleen? Vraag je bestie om mee te gaan, we verzekeren je dat ze dit aanbod niet kan afslaan.

Lees ook: Dit zijn de leukste hotels in Amsterdam voor een staycation