Kardashian fans opgelet! Kanye West zou op vakantie zijn met het Russische topmodel Irina Shayk (35), met wie hij het al een tijdje verdacht gezellig heeft. Dit schrijft ‘Page six’. Volgens diverse bronnen zou de rapper met Shayk zijn 44e verjaardag hebben gevierd in het zuiden van Frankrijk. Benieuwd? Lees eventjes mee. XOXO Gossip Girl. 


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door irinashayk (@irinashayk)

Vermoedelijke relatie

Dat de twee elkaar al jaren kennen is geen geheim meer. In 2010 verscheen het knappe model in de videoclip van Kanye genaamd ‘Power’. Ook poseerde Irina voor zijn kledinglijn Yeezy. Daarnaast bracht Kanye datzelfde jaar het nummer ‘Calvin Klein Denim Flow’ uit, waarin hij een zinnetje aan het model opdroeg: ”I want to see Irina Shayk next to Doutzen.”


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door irinashayk (@irinashayk)

Eind mei doken de dating-geruchten over Irina en Kanye al op op, jawel, DeuxMoi – hét celebrity-gossipaccount op Instagram. Die geruchten lijken nu bevestigd met meerdere foto’s die werden gepubliceerd door The Daily Mail. Op de foto’s is het duo samen wandelend te zien in een landelijke omgeving. Irina en Kanye verbleven in het luxe en door celebrities geliefde Villa La Coste, een boetiekhotel met wijnmakerij, spa, drie restaurants en een kunstcentrum.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door irinashayk (@irinashayk)

Irina Shayk exen

Echter heeft Irina een behoorlijke lijst aan bekende exen. In de lente van 2010 kreeg het knappe model een relatie met niemand minder dan voetballer Cristiano Ronaldo. De twee voedde jaren lang samen zijn zoontje Cristiano Ronaldo Junior op, wiens moeder tot op de dag van vandaag onbekend blijft. In 2010 kreeg Shayk een rol in de film Hercules, waar ze de Amerikaanse acteur Dwayne Johnson leerde kennen. In de film is een zeer innige kusscène te zien, waarop een aantal intieme Instagram kiekjes van de twee volgde. And last but not least: Bradley Cooper. De twee hadden van 2015 tot 2019 een relatie, en kregen samen dochtertje: Lea de Seine Shayk Cooper.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door therock (@therock)

Liefdevolle reactie Kim Kardashian

Kim bewijst opnieuw dat ze nog niet helemaal over hun relatiebreuk heen is gekomen. Ten ere van Kanye’s 44ste verjaardag plaatst de ex van de rapper op Instagram een oude foto van zichzelf, Kanye en drie van hun vier kinderen. Ze schrijft erbij: ”Gefeliciteerd. Ik zal altijd van je blijven houden.” Kim was echter niet het enige familielid die Kanye feliciteerde. Ook Khloé Kardashian wenste hem een fijne verjaardag. ”Gefeliciteerd, je bent voor altijd mijn broer. Heb een fijne verjaardag, Ye. Heel veel liefs.”

Lees ook: De dag die ging komen: Kim Kardashian is officieel miljardair