Astrologie hoeft het niet altijd bij het juiste einde te hebben. Soms kunnen een aardeteken en een luchtteken compleet voor elkaar vallen. Sterrenbeelden kunnen aardig veelzeggend zijn, maar ware liefde overwint alles, en dat hebben enkele beroemde stellen laten zien. Echter is het wel gewoon een feit dat enkele zodiac signs voorbestemd zijn op de kop te steken. Deze sterren hebben daar absoluut geen rekening mee gehouden, en zijn vooralsnog bij elkaar.

Relaties

Van acteurs en zangeressen tot politici, relaties zijn hoe dan ook zelden voorspelbaar. Fans kunnen namelijk niet weten hoe een beroemd koppeltje achter gesloten deuren is, dus we vertrouwen op lichaamstaal, sociale media en openbare optredens. Het is een onwetende kunst, en geen wetenschap. Maar ook de astrologie kan niet voorspellen welke celeb-koppels er bij elkaar komen en zich staande houden.

Sarah Hyland (Boogschutter) & Well Adams (Stier)

Als je een blik werpt op het Instagram account van de twee, dan zul je zien dat de onlangs verloofde tortelduifjes meant to be zijn. Echter zijn Sarah Hyland en Wells Adams astrologisch gezien helemaal niet zo geschikt voor elkaar.

De stier geeft vaak namelijk prioriteit aan familie en stabiliteit, terwijl de boogschutter er voor kiest om te reizen en avonturen te beleven. Bepaalde Boogschutters hebben dan ook geen probleem om iets te gaan doen zonder erover na te denken, waardoor aardetekenen, zoals de Stier, zich daaraan kunnen irriteren. Maar eind goed al goed, want de twee hebben een balans gevonden in hun zeer verschillende maar even sterke persoonlijkheden.

Meghan Markle (Leeuw) & prins Harry (Maagd)

Ondanks dat Meghan Markle en prins Harry sinds mei 2018 zijn getrouwd en ook nog een trotse ouders zijn van 2 koters, passen ze astrologisch gezien niet zo bij elkaar. Meghan is namelijk een Leeuw en haar man een maagd, en vaak gaat dat niet echt samen.

Harry lijkt een grappige man, maar maagden zijn eigenlijk vrij vaak gereserveerd, zeker meer dan het wilde kuddedier de Leeuw. Het is wel mogelijk dat Maagden kunnen helpen om een Leeuw koest te houden en een Leeuw kan een Maagd overtuigen een beetje losser te worden, wat het geval lijkt te zijn voor deze twee.

Sophie Turner (Vissen) & Joe Jonas (Leeuw)

Laten we even eerlijk zijn: Sophie Turner en Joe Jonas zijn gewoon een match made in heaven. Maar de astrologie denkt daar toch net even iets anders over. Turner is namelijk een Vissen en Jonas een Leeuw, en nou ja water bestrijd vuur toch?

Vissen zijn totale softies die hun hart op hun mouw dragen, Leeuwen daarentegen laten zich wat meer leiden door redenen. Dit neigt dan ook vaak naar verschillende communicatiestijlen, wat dan weer kan zorgen voor aardig wat obstakels binnen een relatie. Maar ze kunnen het laten merken door veel empathie en geduld, en dat is bij dit beroemde stel zeker het geval.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sophie Turner (@sophiet)

Chrissy Teigen (Boogschutter) & John Legend (Steenbok)

Boogschutter en Steenbokken gaan vaak niet samen, maar Chrissy en John laten het er moeiteloos uitzien. Teigen, de Boogschutter, is een aparte match voor Legend’s Steenbok, maar de liefde tussen deze twee is onvoorwaardelijk.

Iedereen met een goede WiFi connectie weet dat Teigen niet op haar mondje is gevallen, Legend daarentegen is wat voorzichtiger en zachtaardiger, maar in plaats van irritaties lijkt het erop dat de twee elkaar goed weten te amuseren. Voeg dat samen, en dit duo is een van de sterkste Boogschutter-Steenbok-paren.

Jay Z (Boogschutter) & Beyonce (Maagd)

Jay-Z en Beyonce hebben tijdens hun relatie het een en het ander meegemaakt, maar toch zijn de twee nog trouw bij elkaar. Toch zijn hun zodiac signs onverenigbaar, aangezien Bey een Maagd is en Jay een Boogschutter, en deze twee sterrenbeelden zijn het meest verre van een ideale match.

Een Boogschutter doet namelijk graag wat hij wel en wanneer hij wil, een Maagd daarentegen is voorzichtig en methodisch. Ondanks dat de twee tekens bekend staan om hun aanpassingsvermogen, kan de impulsiviteit van de Boogschutter zeker voor wat irritaties zorgen. Desondanks lijkt het erop dat dit beroemde Boogschutter-Maagd-koppeltje bij elkaar blijft, wat er dan ook gebeurt.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

Lees ook: Watch out! Deze 3 sterrenbeelden gaan een wilde zomer tegemoet