Hot girls summer it is! In dit artikel vind je 3 leuke strandtenten in Domburg, de oudste badplaats van Zeeland. Naast het leuke winkelaanbod in het snoezige centrum, kun je hier natuurlijk ook te gekke strandpaviljoens vinden, waar genieten gegarandeerd is. Daarnaast zijn de beach clubs net zo afwisselend als Domburg zelf, daarom zijn dit onze favorieten zon plekjes in Domburg.

@Unsplash
@Unsplash

Paviljoen Strand90

Wanneer je bij de watertoren van Domberg, de prachtige duinen over gaat kom je direct bij dit tentje terecht. Strand90 is het gehele jaar geopend. Je kunt hier heerlijk borrelen en snacken of genieten van kop thee of een warme chocolademelk met natuurlijk een gebakje. Nu zijn we helemaal klaar met dit winter, maar ook in de zomer kun je hier goed vertoeven. Mocht je in de buurt zijn van Domburg, dan zou je eventjes Strand90 moeten checken.

– Strand Domburg 90, 4357 ZG Domburg

Oase Domburg

Oase is meer dan zo maar een strandtent. Met name het grote aanbod aan verse vis die je kunt bewonderen in de gekoelde vitrine, is er eentje waar je u tegen zegt. Maar ook voor de vleesliefhebbers en kids is her genoeg keuze op de kaart. Daarnaast kun je hier heerlijk zonnen en heb je uitzicht op het mooiste strand van Nederland. Oase is 7 dagen per week geopend en er hangt een heerlijke relaxte sfeer. Waar wacht je nog op?

– Strand Domburg 70, 4357 XZ Domburg

Brooklyn Beach

Brooklyn Beach ligt ietsje buiten Domburg richting Westkapelle, aan een heerlijk rustig strand. Deze hippe tent is onwijs populair en op zonnige dagen is hun parkeerplaats dan ook al snel goed gevuld. Op hun verhoogde terras kun je genieten van het prachtige uitzicht onder genot van een koude cocktail. Daarnaast kun je deze beach club afhuren voor groepsactiviteiten en bruiloften. En in het zomer seizoen is het iedere donderdagavond BBQ Thursday. Love it!

– Schelpweg 30, 4357 BP Domburg

Lees ook: Zomer in eigen land: 3 leuke strandtenten in Bloemendaal aan zee