Als je zin hebt om te thriften in een hele gezellige oude binnenstad, dan is Zwolle the place to be! Van oude panden, chique gevels en bewerkte voordeuren tot aan scheefgezakte muren. Deze stad is ontzettend knus en voelt zeer verwelkomend aan. Daarnaast is het aanbod aan tweedehands zaken voldoende en kun je er leuke vintage en retro items kopen. Waar zijn die winkels? Dat hebben wij voor je uitgezocht. Let’s see! 

@zwollestad Instagram
@zwollestad Instagram

Finders Keepers Vintage & Retro

Finders Keepers aan de Luttekestraat 56 is een winkel met heel veel spulletjes van vroeger. Van trainingspakken uit de gabbertijd en broeken met wijduitlopende pijpen, Finders Keepers is absoluut een trip down memorylane voor sommigen onder ons. Let wel op, deze winkel kan vrij prijzig zijn, dus als jij op je centen moet letten vraag dan altijd even na hoeveel iets kost.

De Overijsselse diva

In een oud pand in hartje Zwolle vind je luxe Overijsselse Diva, met eersteklas tweedehands kleding. Je kunt hier dure merken vinden waaronder Louis Vuitton, MarcCain, Chanel en Gucci. Ook de kwaliteit van deze items zijn top en je krijgt zeker waar voor je geld. Het assortiment bestaat uit veel zwart, dus mocht jij van neutrale kleuren houden loop dan even langs de Sassenstraat 14.

Imagine mode met ervaring

Deze te leuke winkel is gelegen aan de Karnebeekstraat 19 in Zwolle. Het assortiment staat voornamelijk uit te snoezige tweedehands kleding, schoenen, tassen en accessoires. Voor koopjes ben je hier op het juiste adres, de prijzen zijn heerlijk en de kwaliteit van kleding is helemaal prima. Let’s thrift!

Appel & Ei

Appel & Ei is op verschillende plaatsen in Nederland te vinden waaronder Deventer, Arnhem, Nijmegen en je raadt het of niet; Zwolle. Bij deze heerlijke tweedehands kleding winkel kun je zelf je eigen kleren inleveren die dan vervolgens voor jou worden verkocht. Hiervan gaat 40% van de opbrengst naar jezelf! Daarnaast vind je hier goede kwaliteit van kleding en ook het aanbod van schoenen en laarzen liegen er niet om. Geen afgetrapte stappers, maar echte leuke schoenen van schattige merkjes. Benieuwd? Loop dan even langs de Eiland 5 in Zwollywood.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Appel & Ei (@appelenei)

Heppie Zwolle

Ook voor kinderkleertjes kun je terecht in Zwolle. Van snoezige schoentjes tot aan de leukste kleertjes voor onze kleine bevolking. Mocht je koter uit zijn/haar kleren zijn gegroeid. No worries, Heppie got your back! Je kan bij deze leuke tweedehands zaak ook wat kleren van je kids inleveren. Heb je zin om eens samen met je kleintjes te gaan winkelen? Loop dan even langs de Assendorpstraat 119 in Zwolle.

Lees ook: Shoppen maar! Dit zijn 5 leuke vintage winkels in Eindhoven