Dit weekend is het Pasen. Tijd spenderen met je gezin of partner met wie jij samenwoont gaat nu extra makkelijk, aangezien wij allemaal binnenzitten in quarantaine. Toch wil je hier natuurlijk wel het beste van maken, om alsnog een fijne Pasen te hebben. Het is niet voor niets een feestdag. Vooral nu, in deze toch wat bizarre tijd, is het extra fijn om er alsnog een speciale dag van te maken, gewoon bij jou thuis.

pasen_paasweekend_dingen

Er zijn heel wat dingen die jouw paasdagen wat leuker maken. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Mooi gedekte paastafel

Wat is er fijner dan ontbijten aan een mooi gedekte eettafel, vol met lekkere broodjes, chocolade eitjes en mooi servies? Precies, niet veel. Dat gevoel dat je vroeger had als kind, hoef je ook in deze tijden niet te missen. Maak jouw eettafel eens helemaal paasproof! Zo krijg je een ultiem paasgevoel.

Een thuisrestaurant creëren met Pasen

Maak een lekkere taart

Samen met jouw gezin of partner in de keuken staan en een lekkere taart maken, kan ontzettend leuk zijn. Samen decoreren en een taart creëren die bij jullie in de smaak valt, zijn de perfecte ingrediënten voor plezierig tijdverdrijf. Vooral wanneer je deze geheel in het paasthema maakt. Weet je niet helemaal hoe je er één maakt? Dan hebben wij een paar lekkere voor jou op een rijtje gezet, zo kun je gemakkelijk één kiezen en daarna genieten van een heerlijk stuk Easter cake. 

De lekkerste recepten voor een paastaart


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Foodness.nl: Claartje Schröder (@foodnessnl) op

Maak een vegan driegangenmenu

Nu steeds meer mensen vegan eten, voor bijvoorbeeld het klimaat of de dieren, kan het geen kwaad om voor jouw paasdiner een heerlijk vegan driegangenmenu te maken. Zo leer je nieuwe recepten kennen en ben jij misschien nog wel trotser op de uitkomst. Want, iedereen weet inmiddels dat vegan eten véél meer opties biedt dan alleen een salade. Wij hebben voor jou de lekkerste recepten bij elkaar verzameld, zo kun jij heerlijk genieten van jouw zelfgemaakte vegan paasmenu.

De lekkerste vegan recepten voor Pasen

Paaseieren verstoppen

Hoe eeuwenoud deze traditie ook is, hij blijft leuk. Vooral in deze wat zwaardere tijden, door het Coronavirus, is het belangrijk dat jullie samen lol hebben en er een goede sfeer in huis is. Je bent immers 24/7 samen. Pasen is daarom de perfecte tijd om jullie band wat te versterken door bijvoorbeeld spelletjes te spelen. En wat blijkt? Paaseieren zijn helemaal niet zo slecht voor je als je dacht!

Chocolade paaseitjes helpen je bij afvallen