Niet alleen de bars en restaurants zijn getroffen door de pandemie. Ook evenementen, pretparken en attracties konden lange tijd niet open. Maar er lijkt eindelijk licht aan het einde van de tunnel te schijnen, want meer en meer kan weer open! Zo ook het bekende reuzenrad: The London Eye. Om het te vieren hebben ze wel iets heel leuks gedaan: in één van de cabines hebben ze nu een pub geopend!

Schermafbeelding 2021-05-31 om 14.40.58
@londoneye

Hoog niveau

Hoewel het immens grote reuzenrad van zichzelf al een attractie op zich is, brengt de pub het naar een nóg hoger niveau. Je kunt nu namelijk op 135 meter hoogte genieten van een heerlijk wijntje! Tegelijkertijd heb je een 360° uitzicht over de skyline van London. What a view!

Roterende bar

Net zoals bij een normale rit heb je 30 minuten de tijd in de cabine voordat hij weer rond is. Een hele avond in de kroeg hangen en je klem zuipen is er dus niet bij. In een halfuurtje twaalf biertjes naar achter gooien als een echte Brit is echter ook niet de bedoeling. Tijdens deze unieke rit krijg je namelijk maximaal twee drankjes ingeschonken. Dat de drankjes gratis en je een bierglas meekrijgt als souvenir verzacht de pijn gelukkig.

london eye pub fem fem
@londoneye
london eye pub
@londoneye

Beefeater Gin

De zogeheten ‘Pub Pod’ is een samenwerking tussen de Londen Eye en de Beefeater Gin. Mocht je geen gin liefhebber zijn, kun je ook genieten van wijn en ambachtelijk bier tijdens de rit. Aan de aankleding ontbreekt niks. Zo is er natuurlijk een bar, een barman, een bank en donker houten statafels. Ook is de pub aangekleed met nepplanten voor een biertuin effect. Maar wat de pub pas echt tot een pub maakt is het dartbord. Er is werkelijk aan alles gedacht!

Tripje Londen s.v.p.! Voor £55 heb je al een ticket voor deze onvergetelijke ervaring.

Lees ook: Kaasliefhebbers opgelet: In London komt een kaashotel!