Hoewel we niet in traditionele genderrollen willen blijven hangen, is een roze strand iets waar veel meiden graag voor in de rij zouden staan. Wat als we je vertellen dat dit subtropische roze terras genaamd ‘Pink Beach’ zich ook nog eens bevindt in hartje Amsterdam én al heel gauw haar deuren opent? Drie-dubbel goed nieuws, toch?

@wondr.experience | instagram
@wondr.experience | instagram

WONDR

Het roze strand is een initiatief van WONDR Experience Amsterdam – je weet wel, dat museum waar je in een zwembad met spekjes kan duiken. In dit museum vindt je geen stoffige kunst, maar gaat alles om ‘the art of play’. De experience playground nodigt je uit om te spelen en te verkennen, ongeacht je leeftijd. Zo worden al je zintuigen geprikkeld in de meest absurde kamers vol lichten, discoballen, pop-art, confetti en zelfs in de ballenbak! Dat de plek hartstikke Instagrammable is, is dus geen verrassing!

Pink Beach

WONDR wilt nu ook de experience naar buiten brengen en heeft daarom een net zo’n fotowaardige outdoor experience ontworpen! Over de naam van het roze strand valt niet te twisten: het heet ‘Pink Beach’. En pink is het: van een roze bar, tot roze booths, tot strandstoelen en natuurlijk het belangrijkste: roze zand! Je kan zelfs een duik nemen in een zwembad! Verfrissend zal het niet zijn, want het zwembad is ook hier gevuld met blauwe ballen!

@wondr.experience | instagram
@wondr.experience | instagram

Rosé’tje erbij

Deze subtropische oase midden in Amsterdam is perfect voor als je even niks anders aan je hoofd wilt hebben dan plezier. Pink Beach laat je even ontsnappen aan het dagelijkse leven. Naast foto’s maken en spelen kun je hier namelijk ook heerlijk eten en van (roze!) cocktails genieten. Het roze strand is namelijk geen speelveld (oké, een beetje dan), maar een bar en restaurant! Met een oppervlakte van wel 300 vierkante meter zitten jij en je vriendinnen hier heerlijk tussen de palmbomen!

On Wednesdays, we are at Pink Beach

Je hoeft niet lang meer te wachten: op dinsdag 8 juni opent Pink Beach haar roze deuren! Het terras zit op de Meeuwenlaan 88 – één metrostop van Centraal Station vandaan. Het enige wat je moet doen om binnenkort met je tenen in het roze zand te zitten is van te voren hier reserveren!

@wondr.experience | instagram
@wondr.experience | instagram

Lees ook: Dé hit voor de zomer: deze roze opblaasbare limousine