Het is bijna zomer en dat betekent: fit worden. Nu moeten wij toch bekennen dat wij nog niet helemaal op de goede weg zijn. Daarom kunnen wij deze nieuwe trend wel gebruiken, namelijk proffee. Proffee is een combinatie tussen koffie en proteïne: the best of both worlds. Wij vertellen je alles over deze nieuwe trend.

@pinterest
@pinterest

Koffie combinaties

Wij zijn gek op de heerlijke, maar soms ook gekke koffie combinaties van Starbucks, maar inmiddels kunnen we er zelf ook wat van. De nieuwste trend op social media is namelijk de Proffee. Dit is een combinatie van koffie en proteïne, gemaakt door een scoop proteïnepoeder toe te voegen aan je kopje espresso. Natuurlijk is deze combinatie er niet alleen maar voor de smaak, er zitten namelijk ook best wat voordelen aan voor je gezondheid.

Voordelen

Veel mensen geloven dat wanneer je dit speciale drankje ’s ochtends drinkt, dit een positieve invloed heeft op gewichtsverlies en betere workouts. Proteïne is namelijk een natuurlijk middel om vermoeidheid van je spieren tegen te gaan. Het helpt om je spieren sneller te laten herstellen en sterker te worden. Ook wordt proteïne gebruikt om af te vallen. Het drinken van proffee kan ervoor zorgen dat je hongergevoel minder wordt, ook zorgt het ervoor dat je metabolisme iets omhoog gaat.

Zo maak je proffee

Je kunt het drankje dus gebruiken voor allerlei verschillende manieren. Zelfs als je niet sport kan het soms handig zijn om wat extra eiwitten binnen te krijgen. De koffie is heel makkelijk te maken:

  • Doe wat ijsklontjes in je koffiebeker en voeg hier 2-3 shots espresso aan toe
  • Voeg hier proteïnepoeder of eiwitshake aan toe. Wanneer je alleen proteïnepoeder gebruikt is het lekker als je ook nog een beetje melk toevoegt
  • Voeg als laatste nog een scheutje koffiesiroop (naar keuze) toe voor wat extra smaak

 

@myweightlossadventuresReply to @heidicarlson22 ##icedcoffee ##proteincoffee ##proffee ##starbies ##caloriedeficit ##caloricdeficit ##lowcalcoffee ##lowcal ##fatlosstips ##weightloss♬ SugarCrash! – ElyOtto

Lees ook: deze 3 heerlijke ijskoffie recepten kun jij ook gewoon thuis maken