We weten allemaal dat communicatie KEY is in elke relatie. Het is volgens ons zelfs dé manier om zeker te zijn dat jij en je partner tevreden zijn op intiem gebied. En aangezien praten over een bedavontuurtje, bijna net zo sexy is als de stoeipartij zelf, is het stellen van pikante vragen ook nog eens fun.

vragen partner
Bron: Pinterest

Vragen stellen

Het kan wat spannend zijn om dit gesprek te beginnen. We got you! Het beste wat je kunt doen is het stellen van vragen. Het maakt eigenlijk niet uit wat je vraagt. Je kunt bijvoorbeeld vragen naar wat je partner fijn vindt in bed, of wat hij/zij ooit nog eens zou willen proberen. Dit kan op een heel laagdrempelige manier! En als je alsnog geen idee hebt wat je moet zeggen, dan hebben wij een lijst gemaakt met 20 sexy vragen om aan je partner te stellen tijdens jullie volgende date.

#1 Wat vind je van een solo avontuurtje?

Wie weet hoe je jezelf beter kan laten genieten dan… jezelf? Als je weet hoe je partner graag zichzelf verwent, kun je hem later zelf ook beter plezieren.

#2 Wat is een fantasie waar je altijd nieuwsgierig naar bent geweest?

Just to be clear: dat iemand een bepaalde fantasie heeft, betekent niet automatisch dat hij of zij het in real life wil doen. Mochten jullie iets vinden waar jullie allebei nieuwsgierig naar zijn, dan kunnen jullie deze fantasie samen gaan ontdekken.

#3 Wat vind je van ‘butt stuff’?

You’ll either love it or hate it. Maar altijd handig om te weten hoe je partner hierin staat.

#4 Met welke celeb zou je graag het bed delen?

Nogmaals: fantaseren mag!

#5 Wat is je ideale rollenspel scenario?

Je partner vragen naar rollenspel kan een hele nieuwe wereld voor jullie beiden openen. Is hij een student-docent type persoon? Of een vreemden-die-elkaar-ontmoeten-aan-de-bar type persoon?

#6 Wat is de wildste plek waar je seks hebt gehad?

Is het iets veiligs als in een auto of wat spannenders als een bioscoop? Wie weet kun je samen nieuwe plekken ontdekken.

#7 Wat voor soort pikante beelden kijk je?

Als je je niet comfortabel voelt om naar iemand’s fantasieën te vragen dan kan deze vraag je ook meer inzicht geven.

#8 Wanneer voel je je het sexiest?

Misschien is het wanneer hij of zij naar de spa is geweest of misschien is het juist als diegene terugkomt uit de gym en zijn spieren nog opgepompt zijn. Plus, het vragen hiernaar kan je inzicht geven in wat het beste moment is om sexy time te initiëren.

#9 Wat vind je van dirty talk?

Voordat je gelijk iemand “daddy” if “mommy” noemt, is het misschien beter om eerst uit te vinden of hij of zij wel into dirty talk is.

#10 Waar denk je aan als je jezelf verwent?

Altijd leuk om te weten, toch? Misschien kun je hier wel iets mee om jullie bedavonturen op te spicen.

het doen in het water gevaarlijk of niet
Bron: After

#11 Ben je meer dominant of onderdanig?

Zelfs als je je nog nooit aan BDSM hebt gewaagd kunnen jullie praten over welke rollen jullie kunnen spelen in bed. Als je partner je vertelt dat hij of zij meer dominant of onderdanig is, kan je dit in bed gebruiken. Of juist de rollen omdraaien! Zo houd je het verfrissend.

#12 Wat is je favoriete spicy herinnering van ons samen?

Als je al eens een avontuurtje hebt gehad met je partner kun je herinneringen ophalen om jullie beiden in een goede mood te brengen. Als je iets anders wilt proberen brengen deze 10 dingen ook zeker je partner in the mood.

#13 Wil je een nieuwe positie proberen?

Er gaat niets boven het proberen van een nieuwe positie in bed. Als je klaar bent met doggy kan je deze fijne standjes ook eens proberen.

#14 Welke nummers staan er in je sexy playlist?

Je kunt deze antwoorden vervolgens stelen om een gezamenlijke playlist mee te maken. Oeh la la!

#15 Wat is je favoriete plek om gekust te worden?

Door over jullie intieme voorkeuren te praten kom je er gelijk achter wat je in bed kan proberen. Als hij of zij zegt dat ze graag in hun nek gekust worden, kus degene dan in zijn nek!

#16 Wat is je favoriete speeltje?

Misschien is het een solo speeltje of misschien kunnen jullie hem zelfs samen gebruiken!

#17 Hoe voelt dit? Vind je dit fijn?

Again, communicatie = KEY! Vraag daarom wat je partner fijn vindt en wat niet.

#18 Zou je ooit een spicy video maken?

Voor wat het waard is, dit betekent dus niet dat je dit ook móét doen. Maar alleen al het idee kan sommigen gelijk in the mood brengen.

#19 Ben je meer een gever of een nemer?

Sommige mensen zijn eenmaal geboren gevers. Beiden zijn oké!

#20 Vind je het fijn als ik je hier aanraak?

Mits je natuurlijk al toestemming hebt gevraagd! Wanneer je deze vraag stelt met een zachte stem, en tegelijkertijd met je handen naar zijn of haar geslachtsdeel gaat, maak je duidelijk dat je klaar bent voor de next step.

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Ontdek dan deze 10 onverwachtse romantische dingen die je voor hem kunt doen