Alleen op Valentijnsdag is zo erg nog niet. Je moet het gewoon zo zien: het is een feestdag wat ooit is verzonnen door Hallmark om veel geld binnen te harken omdat mensen opeens massaal kaartjes gingen versturen naar hun geliefdes. En ja, daar ben jij als vrijgezel een beetje de dupe van want dan wordt je er gelijk mee geconfronteerd dat er geen +1 in je leven is. Maar zoals we net al zeiden, single zijn is zo slecht nog niet. En al helemaal niet op Valentijnsdag als je zorgt dat je de onderstaande lijst afwerkt:

valentijnsdag single FEM FEM

  1. Verwen jezelf met een speeltje. En dan bedoelen we van het soort wat vibreert.
  2. Koop een dure fles rode wijn en drink het heerlijk in je eentje op want hoezo worden de lekkere flessen vaak alleen ontkurkt als je met iemand bent? Je wilt toch vieren dat vrijgezel zijn gezond is.
  3. Bestel je lievelingsgerecht bij Thuisbezorgd of Deliveroo. Dan lieg je in ieder geval niet wanneer je zegt dat iemand voor je heeft gekookt.
  4. Ga sporten. Mocht je toch moeite hebben met het feit dat je vrijgezel bent dan schijnt de sportschool de ideale plek te zijn om iemand te ontmoeten.
  5. Doe eens gek een ga alleen naar de bios, ga ergens achterin zitten en lach alle mannen uit die zijn gedwongen om naar een foute romantische komedie te gaan met hun vriendin. Vergeet dan vooral ook de XL formaat popcorn niet wat jij, in tegenstelling tot alle stelletjes die daar zitten, NIET hoeft te delen.
  6. Vier Valentine’s Day met je vriendinnen en plan een Girls Night Out. Voor een leuke avond, heb je écht geen man nodig.
  7. Organiseer een anti-Valentijnsdag feest à la Jessica Biel met diezelfde vriendinnen. Uiteraard met piñata!
  8. Treat yourself. Ga online shoppen. Er zijn namelijk aardig wat sites met kortingscodes voor valentijn waar jij lekker gebruik van kan maken.
  9. Weet je wat sommige mensen lekkerder vinden dan seks? Chocolade. Dus, tijd om Tony in huis te halen.
  10. Ga iets doen waar jouw ex een hekel aan had. Weet je gelijk weer waarom je zo gelukkig bent dat jullie relatie uit is.

Toch nog last minute een date aan de haak geslagen? Dit is wat je moet doen.