Heel het land ligt onder een dikke laag sneeuw. Er wordt afgeraden de weg op te gaan, maar dat betekent niet dat we niet naar buiten mogen. Het is heerlijk om even te ravotten in de sneeuw om vervolgens met een warme mok chocolademelk bij de kachel te gaan zitten. Maar voordat je binnen gaat zitten moet je deze trends in de sneeuw echt proberen.

kae FEM FEM
@kaesutherland Instagram

Snow Face Challenge

Ben jij op Instagram ook helemaal volgespamd met al die sneeuwfoto’s  en wil jij wel eens even wat anders doen dan de rest? Ga dan voor de snowface challenge. Deze trend ontstond al in 2017, maar is helemaal terug sinds deze viral is gegaan op TikTok. Een goede foto maken waarin ook je sneeuwgezicht duidelijk te zien is, is nog niet zo makkelijk. Maar door deze tips te volgen gaat het zeker lukken. Het geheim van een goede afdruk in de sneeuw is dat je je hoofd in volledig verse sneeuw laat zakken. Ook moet je niet te hard drukken om de contouren van je gezicht zo goed mogelijk uit te laten komen. Om de afdruk ook op de foto goed terug te zien is het belangrijk dat je de foto maakt met flits aan.

@.chiara.maria✨ugly laughs✨ ##tryit ##snow ##snowface ##snowfacechallenge ##snowfaceprintchallenge ##letitsnow ##cold ##fy ##fyp ##foryou ##foryoupage ##viral ##trendy♬ Let it Snow Let it Snow – Christmas Songs

Snow angel challenge

Verklaar jij alle eskimo’s die in zwemkleding de sneeuw ingaan en hier even doorheen rollen ook altijd voor gek? Dan hebben we slecht nieuws voor je, ook deze trend is overgewaaid naar ons (nu) koude kikkerlandje en wordt de snow angel challenge genoemd. Bij deze trend springen mensen in zwemkleding (een paar keer) de sneeuw in om vervolgens snel weer onder een warme douche te stappen. Inmiddels je bikini al aangetrokken? Nog niet? Even een sneeuwbad nemen is namelijk hartstikke goed voor je! Nu je het toch al koud hebt, kun je net zo goed even meedoen aan de snowface challenge.

Wintersport in eigen land

Nu er dit jaar geen kans is om op wintersport te gaan, is er afgelopen weekend volop van gebruik gemaakt in eigen land. En het kan nog steeds. Pak je snowboard of ski’s erbij en laat je skills zien op een heuvel bij jou in de buurt. Is die er nou niet? Ga dan langlaufen, misschien iets minder spectaculair, maar het geeft wel echt dé winterse vibe die jij nodig hebt. Geen wintersportspullen in huis? Een slee kan zelfs al gemaakt worden van een stuk karton. Veel plezier!

Zit je weer rustig binnen? Verwen jezelf dan met deze Malteser-chocolademelk.