Vorige week lieten Troian Bellisario en Patrick J. Adams weten dat ze hun tweede kindje hebben gekregen. Super schattig nieuws natuurlijk, maar we werden wel achtergelaten met een groot raadsel. In een Instagram post lieten de twee namelijk óók weten dat de komst van hun kleine Elliot ‘heel verrassend’ was geweest. Wat er precies gebeurt was, bleef echter een geheim. Tot nu. Lees even mee.

@troianbellisario
@troianbellisario

Bevallingsverhaal

De knappe actrice en Suits- acteur Patrick J. Adams lieten in de podcast Katie’s Crib weten dat Troian in een auto is bevallen. Say what. Het beroemde stel vertelt dat de weeën van Troian steeds heviger werden, en dat ze besloten naar het ziekenhuis te rijden omdat de bevalling toch echt gaande was. De twee dachten het ziekenhuis wel te halen, maar niets bleek minder waar te zijn.

Bellisario laat weten dat ze zich steeds ongemakkelijker begon te voelen in de auto:  ‘Ik begon mijn veiligheidsgordel van me af te duwen… ik had veel pijn, maar ik had ook zoiets van,”ik kan niet meer in deze positie zitten.”

Troian beviel in de auto van haar dochtertje

Hier voegt Adams dan ook aan toe dat ze letterlijk op de parkeerplaats van het ziekenhuis stonden toen ze beviel van Elliot:  ‘Toen ik op de knop drukte en het kaartje kreeg, schreeuwde ze. Ik draaide me om en tegen de tijd dat ik mijn hoofd had omgedraaid, zat Troian volledig op handen en knieën.

Hierdoor rende Patrick naar een bewaker en legde de hele situatie uit:  ‘Ik ging naar de man toe en ik zei: “Het gebeurt allemaal, in de auto. Je moet de rolstoel hierheen krijgen, je moet de mensen roepen, alle mensen! Alle professionals! Het gebeurt!”.’

Vervolgens opende Patrick het portier van de auto terwijl Troian enorm aan het schreeuwen was. Ze zei tegen Adams dat hij haar moest helpen haar broek uit te doen:  ‘Dus ze zit nog steeds op handen en voeten, met haar billen de voorruit gericht. Haar achterkant is op mijn hoofdhoogte, dus ik trok gewoon haar broek naar beneden en het baby’s hoofdje was daar.’

De acteur wist de baby op te vangen, zo liet hij weten: ‘Er was geen ruimte voor paniek. Je moest gewoon dealen met de situatie.’ Bellisario voegde hieraan toe:  ‘Ik keek gewoon over mijn schouder, want ik zat nog steeds op handen en voeten, en ik zag Patrick haar ondersteboven houden, en ze jammerde, dus ik dacht: “Ze leeft, ze is in orde. Ze ademt.”

Damnnn girl, gefeliciteerd!