Dat hebben Troian en Patrick goed geheim weten te houden! De twee hebben op 15 mei hun tweede kindje mogen verwelkomen en wisten de zwangerschap goed te verbergen. Benieuwd naar hun kleine koter? Lees dan even rustig verder. So cute!

troian en Patrick Fem-Fem
@troianbellisario Instagram

Surprise

Afgelopen zondag maakten de Pretty Little Liars-actrice en Suits acteur via Instagram bekend, dat ze opnieuw ouders zijn geworden van een meisje. In oktober 2018 kreeg het liefdeskoppel al een dochtertje genaamd Aurora.

Het stel laat op cryptische wijze via Instagram weten dat de komst van hun kleine behoorlijke verrassend is, al weet niemand wat dat precies mag inhouden. Zo post Troian Bellisario een foto van zichzelf met haar tweede kindje, met daaronder:  ‘Ms Elliot Rowena Adams is op 15 mei bij ons gekomen onder de wildste omstandigheden. Een geheel nieuwe ERA voor deze familie. Welkom, mijn schat.’

Maar ook Suite-acteur Patrick J. Adams laat van zich horen:’+1… Welcome to the funhouse, Ms. Elliot Rowena Adams. Moge je leven net zo uniek en opwindend zijn als je aankomst.’

Nu zijn we wel erg nieuwsgierig geworden naar het verhaal wat hierachter zit. Of we er ooit achter gaan komen is nog maar de vraag, de twee weten hun privéleven altijd goed voor hun zelf te houden. Sad, but cute!

Troian Bellisario

Troian Avery Bellisario is geboren op 28 oktober 1985 in Los Angeles County. Dat acteren in haar bloed zit is niet zo gek, ze is de dochter van producer Donald Bellisario en actrice Deborah Pratt. Haar stiefbroer is Sean Murray.

Troian maakte haar acteerdebuut al op 3-jarige leeftijd in de film Last Rites. Van 1990 tot 2007 had ze diverse gastrollen in tv-series, zoals Quantum Leap, Tequila and Bonetti, JAG, First Mondat en NCIS. In 1998 speelde ze in de film Bilboard Dad, en vanaf 2006 in verschillende korte films. Maar waar we de knappe actrice vooral van kunnen kennen is: Pretty Little Liars. Hier kroop ze in de rol van Spencer Hastings.

In 2017 maakte ze een film over anorexia, hier kampte Troian in haar jeugd mee.

Patrick J. Adams

Patrick Johannes Adams werd op 27 augustus 1981 geboren in Toronto, Canada. Na de scheiding van zijn ouders verhuisde de acteur op 19-jarige leeftijd naar LA, waar hij studeerde aan de University of Southern California. Hier behaalde hij de bachelor titel van de beeldende kunsten.

Maar in 2001 was het zover, de knappe acteur had voor het eerst een kleine rol te pakken in de film For the Record. Hierop volgde een aantal gastrollen in onder andere Cold Case, Lie To Me, Lost Numb3rs, Friday Night Lights, Without a Trace, Ghost Whisperer en NCIS. Ook speelde hij in enkele films. Maar waar we deze knapperd voornamelijk van kunnen kennen is de advocatenserie Suits. Hier speelde hij de hoofdrol als Mike Ross, met als tegenspeelster Meghan Markle, Rachel Zane.

Lees ook: Royal baby news! Meghan Markle is bevallen van een dochtertje