Als echte wijnlover kun je natuurlijk niet genoeg krijgen van de heerlijke geur van wijn. Met deze wijnzeep hoef je te wachten tot het vijf uur ’s middags is: je begint je dag gewoon met een verfrissende scheut (zeep)bubbels!

wijnzeep fem fem

Wijnzeep

Behalve dat de wijnzeep natuurlijk een perfect cadeau is voor die vriendin die standaard nét iets te diep in het wijnglaasje kijkt, blijkt wijn nog eens een ontzettend waardevol ingrediënt voor zeep. Nu we onze handen kapot moeten wassen komt dit meer dan goed van pas!

Fine wine

Witte wijn zit bijvoorbeeld boordevol antioxidanten, mineralen en vitamines. Een wijntje drinken op zijn tijd kan dus zeker geen kwaad (dit onthouden we), maar dit maakt wijn ook een fijn ingrediënt voor zeep! Het zorgt er namelijk voor dat je handen zijdezacht worden. Zeg maar dag tegen die kloven in je handen!

@pinterest
@pinterest

Net als op het terras

De wijnzeep is niet alleen genieten voor je handen, want ook de geur is heerlijk! De wijnzeep bevat namelijk naast wijn andere geuren die goed gaan met de wijngeur. Zo wordt citroen gecombineerd met chardonnay en gaan bessen, pruimen en appels perfect met een pinot noir! Je badkamer en keuken zullen dus naar een heerlijke fruitige wijn ruiken. We waarschuwen je wel: je krijgt hier misschien ’s ochtends al trek in een vino van!

Heather Swanepoel

De naar wijn ruikende zepen zijn handgemaakt door Heather Swanepoel en zijn volledig bereid met natuurlijke producten. Zo bevat het onder andere olijven, kokosnoot en cacaoboter! Om het beste uit het product te halen kun je het beste de zepen door midden snijden, want hoe droger de zepen hoe langer ze meegaan. Net als met gewone wijn geldt dus: hoe droger, hoe beter 😉.

Je koopt deze alcoholische zeepjes voor €25.29 hier! Voor deze prijs krijg je er gelijk vier verschillende in een setje. Zo geniet je van de lekkerste rode  en witte wijnen, gewoon in je badkamer of keuken!

Lees ook: Rode wijn thee bestaat en dit is waar je het koopt