De uitvinder van eyeliner heeft voor altijd een speciaal plekje in ons hart. Wat een simpel zwart lijntje en strakke wing wel niet voor je kan betekenen is insane! Net als met elke make-up soort, komt eyeliner in verschillende kleuren en maten (hallo gekleurde mascara!). Deze trend zagen we alleen niet aankomen: witte eyeliner. Het is even wennen, maar wij zijn fan!

13fac29f1d2b22ad704a0f39c208bba2

Sneeuwwitje

De polar opposite van het inktzwarte lijntje wat we normaal gewend zijn brengt veel variaties met zich mee. Want niet alleen een simpele witte cat-wing eyeliner staat fantastisch, ook boven je ooglid doet een wit lijntje het goed. Zo laat een graphic eyeliner die je bijvoorbeeld in een V-vorm aanbrengt je zomerse look pas echt tot zijn recht komen. Vertrouw ons maar dat je ogen er hiermee uitspringen!

How to

Bij deze trend hoef je alles behalve een dikke lijn aan te brengen: omdat de witte eyeliner van zichzelf al opvallend is, kom je het beste weg met een dun lijntje. Ook kun je zwarte eyeliner aanbrengen zoals je gewend bent en hier een streepje wit net boven zetten. Mocht je de skills hebben om een grafische eyeliner te zetten (we zijn jaloers!), maak deze dan ook zo dun mogelijk en combineer het met een mooie oogschaduw in pastelkleur.

Celeb-trendsetters

Een trend is geen trend natuurlijk als de celebrities er niet aan meedoen. Mocht je nog twijfels hebben, dan zullen deze als witte sneeuw voor de zon verdwijnen na het zien van hun looks. Al sinds 2017 verschenen Lily-Rose Depp al met deze look, maar het lijkt nu pas echt opgepakt te worden. Zo hebben de zusjes Hadid, Margot Robbie, Janelle Monae en Ariana Grande er zich al aan gewaagd. Ook onze eigen beauty queen uit Nederland, Nikkie Tutorials, blijkt fan te zijn van de trend. Kijk mee en ren daarna gelijk naar de winkel!

@Marc Piasecki / Getty Images

Lees ook: 5x de beste manieren om je ogen groter te laten lijken