Niks is ontspannener dan op vakantie gaan. En wat zijn we hier inmiddels aan toe. Voor échte ontspanning hebben wij dé perfecte plek gevonden en het is niet eens zo ver van huis. Deze ideale vakantiebestemming bevindt zich namelijk bij onze onderburen in België. In deze vakantiewoning in de Ardennen kom je helemaal tot rust.

Natuur

Misschien heb je wel eens gesurvivald in de Ardennen, dan weet je dat de natuur hier adembenemend is. Ben je even klaar met dat avontuurlijke? Dan kom je in deze vakantiewoning helemaal tot rust en kun je genieten van het prachtige uitzicht dat de Ardennen je te bieden hebben. Je wordt omgeven door groen en kunt kilometers ver kijken in het heuvellandschap.

@topvakantiesdurbuy
@wellnessardennen

Je kunt heerlijk vertoeven op je eigen privéterras, maar je kunt voor de nodige beweging ook nog een wandeling maken door deze prachtige natuur. Zeker leuk voor in de zomer, maar ook in de winter kun je hier je ogen uitkijken.

vakantie ardennen buiten2

Privé Wellness

Maar je kunt hier niet alleen ontspannen door eindeloos te genieten van het uitzicht of te wandelen in de natuur. Voor een echte ontspannings vakantie moet je bij de privé wellness zijn. De chalets zijn uitgerust met een complete wellness, inclusief buitenzwembad, jacuzzi, sauna, hamam met geurtherapie en Finse sauna. Hier kun je je dagen vermaken en helemaal zen weer thuiskomen. Wij gaan zeker boeken voor onze volgende vakantie!

vakantie ardennen buiten FEM FEM

vakantie ardennen sauna FEM FEM

vakantie ardennen welness FEM FEM

welness ardennen FEM FEM

Lees ook: Dit zijn dé ideale vakantiebestemmingen voor jou en je lover