Leonardo Dicaprio wie kent hem niet? Deze knapperd heeft in vele films gespeeld en is daarnaast ook nog eens actief als milieuactivist. Ook heeft de 46-jarige onlangs besloten om zijn appartement in hartje Manthatten, New York te verkopen. Dit fraaie optrekje staat geheel in teken van wellness en sluit aan bij zijn doel om iedereens gezondheid wereldwijd te verbeteren. Benieuwd naar dit stekje? Even lezen dan maar.

Het gezondste gebouw van New York

En geloof ons dat is absoluut geen understatement. Om de kwaliteit van je huid en haar te verbeteren beschikken de douches over vitamine C en wordt het water gezuiverd.

leo huis Fem-Fem

The Green Delos Building is gebouwd in 1897 en onderscheidt zich van de rest, aangezien dit gebouw het eerste wellness-gecertificeerde complex is in New York. Door het driedubbele glas en de extra geïsoleerde vloer krijg je niks mee van de dagelijkse gekte in The Big Apple. Fijn, want is absoluut geen overbodige luxe.

gebouwtje 2

Ook worden de bacteriën die men van buiten meeneemt gedood. Dit komt door de coating die op alle werkbladen en deuren zijn gesmeerd. Dit soort luxe, maar vooral ook hygiënische extra’s zijn meteen merkbaar wanneer je het penthouse binnenstapt. Daarnaast wekt dit stulpje een onwijs ruime en rustgevende indruk. Dit komt doordat de vormgeving en de keuze voor materialen uniek zijn en bijdragen aan het open ruimtegevoel.

Een gezonde leefstijl wordt onwijs gestimuleerd

De plek waar maaltijden worden gemaakt, de keuken of course, zien er spik en span uit. Alles bestaat uit: wit gepolijste werkbladen, een ruim kookeiland, een wijnkoeler voor maar liefst 78 flessen (iets minder gezond), een bloembak en een fruit- en groentepers. Dit is allemaal zo ontworpen om een gezonde leefstijl aan te moedigen.

leonardo-dicaprio gebouw

Als je vanuit de open keuken de woonruimte inloopt, heb je uitzicht op Green Village, een van de meest gewilde woonwijken van New York City. De grote badkamer heeft een hottub en een vloer van kalksteen met stralingswarmte. Dat is toch genieten?

Kostenpost

De totale oppervlakte van het appartement van Leonardo DiCaprio bestaat uit 340 vierkante meter. Het optrekje is te vinden op de 4e verdieping en heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. De kosten voor dit stulpje zijn nogal hoog, hier betaal je namelijk 5.076 euro per maand voor. Echter staat het appartement van Leo te koop en dat bedraagt bijna 7 miljoen euro. Dus, wie dit appartementje wil kopen, zou diep in de buidel moeten tasten.

Lees ook: Binnenkijken: dit is het prachtige penthouse van Yolanthe in LA 

 

Foto’s: Brown Harris Stevens