Ondanks dat we weten dat geld niet gelukkig maakt, lijkt het ons heerlijk om 6 nullen op onze rekening te hebben staan: met een 1 ervoor, dat wel. Het maakt het leven nét iets plezieriger en vooral makkelijker. Ondanks dat het wat onwerkelijk lijkt, is het een aantal Nederlandse vrouwen tóch gelukt om dit voor hun 40e te bereiken. Wie zijn deze girl bosses? Dat lees je hier.

1. Doutzen Kroes

Vergeleken met Bella Hadid verdient onze Doutzen misschien niet veel, maar onze schone Nederlandse zal niet mogen klagen. Het vermogen van de Friezin ligt dan ook rond de 32 miljoen. Flink cashen!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

2. Nikkie Plessen

Vlak achter Doutzen zit Nikkie Plessen, die door de Quote op nummer 41 is gezet. De 36-jarige blondine kennen we natuurlijk als presentatrice en actrice, maar ook als een daadkrachtige onderneemster die NP Fashion runt. 2020 was voor Nikkie een pittig jaar, aangezien de winkels moesten sluiten, maar door haar joggingpakjes heet ze vorig jaar vooralsnog 2,2 miljoen euro winst gemaakt. Cha-Ching! 

3. Lara Stone

Een aantal jaar geleden brak de Nederlandse Lara Stone (36) wereldwijd door als model door het kleine spleetje tussen haar tanden (ookwel bekend als de tooth gap). Ze werd zo dusdanig populair dat ze in 2012 de 8e plaats op de Forbes-lijst van best verdiende modellen bezette. Inmiddels horen we al een tijdje niks meer van het model: we denken dat ze cocktails aan het drinken is in haar million dollar villa.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lara Stone (@lara_stone)

4. Loes Daniels

Loes Daniels staat op nummer 96 van de Quote Top 100 Jonge Miljonairs. Deze 32-jarige topper begon in 2014 haar bedrijf Experiencegift, waar je cadeaukaarten voor hotels, vluchten en andere activiteiten kunt kopen. Ze merkte dat er hier nog geen markt voor was, nadat ze zelf  iemand een hotelovernachting cadeau wilde doen maar niet genoeg opties had. Het bleek dat meer mensen deze struggle herkende want binnen 7 jaar heeft ze Quote weten te behalen en een bedrijf opgebouwd met 24 medewerkers in dienst.

5. Steffy Roos du Maine

Deze vrouw staat niet in de Quote Top 100, maar viel op door haar boek Mindfull & Miljonair: de 32-jarige Steffy Roos du Maine. Steffy is ondernemer, schrijfter, podcast-host en yogadocent: what a girl boss! Met in totaal 4 bedrijven draait ze zo’n 6 miljoen omzet per jaar, go Steffy! Wat haar hielp in het ondernemerschap? Spiritualiteit. De Quote haalde ze niet maar haar resultaten leverde haar wél een plekje op in de FD Gazellen, Viva 400 en The Next Women 100.

Lees ook: Voor je 65e miljonair? Zo doe je dat