schermafbeelding 2021 05 14 om 151019

Dit bedrijf verhuurt shirtloze mannen die komen schoonmaken

Fun & Living01 mei 2023, 19:00 doorTamara Zwijnenburg
Waarom zelf je huis schoonmaken als je dit ook door super knappe mannen kan laten doen? Super knappe shirtloze mannen nog wel! Het renovatiebedrijf Vehs vond dit net zo'n goed idee als ons en besloot onze mooiste dromen waar te maken. Het bedrijf in Singapore biedt namelijk een 'Hunky Guy Cleaning Service' aan. Aan de naam is in ieder geval niks gelogen...
schermafbeelding 2021 05 14 om 150532

Schoonheid

Corona heeft het daten alles behalve makkelijk gemaakt. Om toch nog wat mannelijk schoon in je huis rond te hebben lopen, is deze schoonmaak service daarom perfect. Je kunt namelijk ongelimiteerd kijken naar de sixpacks van deze mannen terwijl ze aan het schoonmaken zijn. Behalve hun eigen schoonheid maken ze dus ook nog eens je huis schoon. Dubbel winnen!

Permanent prachtig

De mooie mannen schoonmaakservice zou eigenlijk van tijdelijke duur zijn. Het renovatieplatform Vehs had deze namelijk als stunt bedacht om hun virtuele thuisrenovatie expositie onder de aandacht te brengen. En aandacht heeft het gekregen... Interieur design app ServisHero heeft namelijk goed ingespeeld op de populaire service is een samenwerking met Vehs aangegaan. Dat betekent dat de service nu permanent wordt aangeboden!
schermafbeelding 2021 05 14 om 151019

Bijbaan

Het is lastig om shirtloze mannen te vinden die ook nog eens een schoonmaakopleiding hebben gevolgd. Daarom biedt de Hunky Guy Cleaning Service geen professionals aan. Ze krijgen natuurlijk wel een training en eerlijk is eerlijk: hun spieren maken dit helemaal goed. De hotties nemen de sexy schoonmaakklussen namelijk voornamelijk aan als bijbaan. Zo heeft zelfs de winnaar van Australian Ninja Warrior zijn prijs ingeruild voor een bezem.

Prijskaartje

Wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden. Of, beter gezegd: wie mooie mannen in huis wilt hebben, moet zijn portemonnee trekken. Het is namelijk niet goedkoop om shirtless mannen te schoonmaken. De prijzen beginnen vanaf $420 en kunnen wel oplopen tot $700, afhankelijk van de grootte van je huis. Het is maar wat je er voor over hebt, maar wij zouden het wel weten...
Helaas wordt de service alleen in Singapore aangeboden, maar wie weet waait dit vijf-sterren idee ook wel over naar Nederland.