Het is weer eens maandag en dat betekent dat wij jullie opnieuw trakteren op een onwijs mooie man. In dit artikel zetten wij daarom ook niemand minder dan Chase Crawford in het zonnetje. Deze 35-jarige god speelde onder andere de rol van Nate Archibald in de bekende serie Gossip Girl en hij was te zien als superheld ‘The Deep’ in de serie The Boys. Wil jij nou meer weten over Chace? Lees dan even mee. *Zwijmel*.

@instachacecrawford
@instachacecrawford

Jeugd

Christopher Chace Crawford werd geboren op 18 juli 1985 in Lubbock, Texas, VS. Hij is de zoon van Dana Plott, een lerares, en Chris Wayne Crawford, een dermatoloog. Onze knapperd heeft ook nog een jonger zusje genaamd Candice Crawford Romo, die omroepjournalistiek heeft gestudeerd. Maar ook zij heeft haar uiterlijk aardig mee, zo won ze in 2008 de titel van Misssouri USA. Op de middelbare school speelde Chace voetbal en golf, daarnaast was hij een getalenteerd artiest. In 2003 studeerde hij af aan de Trinity Christian Academy, waarna hij al gauw verhuisde naar Malibu, Californië om daar naar de Pepperdine University te gaan. Hier was hij lid van de Sigma Nu-broederschap.

Zijn studentenleven in Malibu was niet altijd even makkelijk, hij worstelde namelijk met zij studiekeuze, zo twijfelde hij tussen reclame-, bedrijfs- en communicatie-majors. Maar gelukkig was daar mama Dana die hem aanmoedigde om toch te gaan acteren. En dit deed Dana niets voor niets, aangezien zoonlief Chace op de middelbare school een beroepentest had gedaan waaruit bleek dat hij geschikt was voor een carrière in de podiumkunsten. En dat mocht baten: deze hunk werd door de eerste beste talentagent ondertekend, waarna hij zich wijdde aan een fulltime acteerstudie.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Stephie (@tvodarrow)

Carrière

In 2006 verscheen deze heerlijkheid in de televisiefilm Long Lost Son, hij vervulde hierin de rol van Gabrielle Anwar. In dat jaar was Chace samen met Steven Strait, Taylor Kitsch, Sebastian Stan en Toby Hemingway te zien in de horror film The Covenant. Maar in 2007 brak hij pas écht door in de drama-serie Gossip Girl, waar hij te zien was als Nate Archibald. Oeff! 1 jaar later was Crawford te zien in de film Loaded, samen met Jesse Metcalfe. Al dat acteerwerk en die goede looks werden natuurlijk beloond, zo won hij de prijs van Choise TV Breakout Stare Male, uitgereikt door de Teen Choise Awards.

The Boys pikant kiekje

The Boys is een nieuwe serie van Amazon waarin superhelden centraal staan, maar niet zoals je gewend van deze daadkrachtige, soms vliegende, toppers. In de meeste Marvel-films gebruiken superhelden hun speciale krachten om goede dingen te doen, maar in deze serie gedragen ze zich nét even wat anders. Chace vervult hierin de rol van superheld ‘The Deep’ die niet alleen onder water kan ademen, maar ook kan praten met zeedieren.

Toen bekend werd gemaakt dat Crawford een rol te pakken had in deze serie, viel er iets op aan zijn kostuum. Hij draagt namelijk een onwijs strakke bodysuit met schrobben en handschoenen. Maar deze shiny outfit was niet het enige dat de fans opmerkten. Het kledingstuk zit nogal strak en vooral om één specifiek lichaamsdeel: see it yourself.

We know you love Chace,

XOXO Gossip Girl!

Lees ook: Aan de hand van deze hints hadden we kunnen weten wie Gossip Girl was