Hoewel de ringvinger van je bestie’s rechterhand nog altijd gereserveerd is voor haar prins(es) op het witte paard, is er nu een nieuw sierraad waarmee je jullie vriendschap kunt vereeuwigen. Deze permanente armbanden worden namelijk zonder slotje om je arm gezet en kunnen dus niet meer af. Met deze armbanden gaan jij en je beste vriendin een verbintenis aan waar geen één trouwring tegen op kan!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lackadazee (@lackadazee)

Best Friends Forever

Herinner je nog die halve hartjes ketting die jij en je BFF elke dag braaf droegen, totdat één van jullie hem kwijtraakten? Infinity armbandjes, ringen, kettingen – hoe vaak jullie het ook probeerden, het ging altijd kwijt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de stijl waar jullie eigenlijk al te oud voor zijn. Op je vijfentwintigste nog met een half hartje om je hals lopen is natuurlijk niet helemaal de look waar voor wilt gaan… Gelukkig is er nu een handig en aesthetically pleasing oplossing: een armband die permanent om jullie polsen zitten!

Permanentje

Hoe het werkt? De armband wordt niet met een slotje dichtgemaakt, maar wordt dicht gelaserd! Klinkt heel heftig, maar de juwelier die deze services aanbiedt belooft dat het een pijnloze ervaring is. Door middel van een snelle lichtflits wordt de ene kant van de armband aan de andere vastgemaakt, zodat het één geheel wordt zonder begin en einde. Talking about infinity!

@chellyrougeI surprised my bestie for her birthday🥲 ##permanent ##permanentbracelet ##dateideas ##htx ##houstonheights ##houston ##thingstodohouston ##thingstodo♬ Peaches sickmix – Sickickmusic

Less is more

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je armband op den duur kinderachtig wordt – hij is namelijk alleen gemaakt van een simpele schakelketting en is dus tijdloos! Als je wilt kun je er nog een bedel aan toevoegen, maar de meeste beste vriendinnen besluiten voor een minimalistische look te gaan. Dat betekent dat ze alleen een dunne schakelketting in het goud of zilver om hun pols laten ‘zappen’.

Handboeien

Hoewel het doel van de permanente armbanden is dat je een commitment voor de rest van je leven aangaat, kun je de armband natuurlijk wel afkrijgen. Van zichzelf zal de armband nooit af kunnen vallen, maar met een tang en wat grof geweld kun je de schakels van de armband doorknippen. Zo zit je niet helemaal geboeid aan de ketting. Handig als de douane moeilijk doet, je een MRI-scan moet maken, of je bestie er opeens met je vriendje vandoor gaat.

Lees ook: Dit zijn de 4 sieradentrends van dit moment