Heerlijk, er is bijna niks lekkerder dan een lekker glaasje drinken. Helemaal nu het wat warmer begint te worden, kunnen we dit bijna niet weerstaan. Een fijn glaasje Malibu of genieten van Licor43…Maar inmiddels kennen we deze smaken toch wel een beetje, lees snel verder voor de lekkerste variaties.

@thegreatgatsby
@thegreatgatsby

Baileys salted caramel

Ben jij helemaal gek op Baileys maar ben je af en toe de koffiesmaak een beetje zat? Dan is de Baileys salted caramel echt wat voor jou! Salted caramel is natuurlijk nog steeds een enorme trend, dus wij zouden zeggen, meteen proberen. De originele Baileys is in deze variant gemixt met karamel en een vleugje zout. Toch niet helemaal je ding? Ga dan voor de red velvet Baileys.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door La SAQ Officiel (@lasaq)

Amaretto velvet

Vorig jaar bracht Disaronno deze nieuwe smaak op de markt, namelijk de Amaretto velvet. Wij zijn al dol op de normale Amaretto met een lichte amandelsmaak, maar deze variant klinkt nóg beter! De velvet variatie heeft namelijk ook een beetje chocolade en vanillesmaak. Heerlijk!

Licor43 Horchata

Het Spaanse drankje Licor43 is niet meer weg te denken van een avondje drankjes doen met de meiden. Voor degene die het drankje af en toe wat te zoet vinden, hebben wij de oplossing: de Horchata. Deze Licor43 is gemixt met de originele Spaanse likeur Horchata. Dit zorgt voor extra mediterrane smaken zoals aardamandel, kaneel en citrus. Let op: deze likeur is zelfs vegan!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Licor43nl (@licor43nl)

Lees ook: zo organiseer je zelf een High Gin!