In Dragon’s Den beoordelen Nikkie Plessen, Pieter Schoen, Won Yip, Michel Perridon en Shawn Harris verschillende pitches van startende ondernemers. Mocht een van hen het een interessant aanbod vinden, kunnen zij besluiten te investeren. De bedragen liegen er niet om: deze kunnen oplopen tot miljoenen. Dat de vijf ‘dragons’ loaded zijn is dus overduidelijk. We zijn heel benieuwd wat hun vermogen nou echt inhoudt…

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, ooit bekend als actrice, heeft ondertussen een imperium heeft opgebouwd als modeontwerpster. Haar eigen kledingmerk NIKKIE die ze in 2011 op heeft gericht, heeft in de afgelopen jaren enorm nationaal en international succes opgelopen. Sindsdien staat ze bekend als dé modedeskundige van Nederland in de Showbizz-wereld. Dit succes is natuurlijk ook financieel: de Quote meldt dat Nikkie’s vermogen is opgelopen tot wel €28 miljoen. Holy shit.

Won Yip

Mocht deze naam je niet veel zeggen, deze misschien wel: Sushisamba, restaurant-café Majestic, Café Zwart en de Euro Pub. Deze horeca bedrijven in hartje Amsterdam behoren, onder anderen, allemaal tot het eigendom van Won Yip. De horeca-uitbater heeft verder onlangs het duurste penthouse van Nederland gekocht. Met een geschat vermogen van 11 miljoen (dat waarschijnlijk een stuk hoger is dan op papier), was dit voor Won een prikkie.

Pieter Schoen

Pieter Schoen, Quote 500-lid, is niet voor niets jury bij Dragon’s Den. Met de 40+ bedrijven die hij al op zijn naam heeft staan, is hij een zeer ervaren ondernemer. Pieter is verder medeoprichter van de Nederlandse Energie Maatschappij. Hiermee heeft hij ondertussen een vermogen dat €175 miljoen bedraagt. Wij sturen hem alvast een tikkie…

Shawn Harris

Altijd al genoten van eetrijpe avocado’s en mango’s? Bedank Shawn Harris! De oorspronkelijk Amerikaanse oprichter van Nature’s Pride, importeur van unieke groente- en fruitsoorten, heeft niet alleen ons leven een stuk beter gemaakt, maar tegelijkertijd haar eigen portemonnee flink gespekt. Haar vermogen ligt rond de €54 miljoen. Investeer in ons a.u.b.!


Michel Perridon

De rijkste ‘dragon’ in het nest is wel de Rotterdamse Michel Perridon. Als oprichter van het bedrijf Trust, dat zich specialiseert in computeraccessoires verkreeg hij enorm succes. Na de verkoop van dit bedrijf focust Michel zich vooral op beleggen en investeren. Zijn vermogen is – hou je vast- €350 miljoen (!).


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door deluxery (@deluxerynl)

Lees ook: Dit is het vermogen van reality ster Martien Meiland