Heb jij een drukke periode achter de rug en toe aan een relaxmomentje? Tijd voor me-time. Wij hebben speciaal voor jou op een rijtje gezet hoe jij jezelf eventjes heerlijk in de watten kunt leggen. Enjoy!

chill-femfem

Chill outfit

Haal je pyjama maar uit de kast want een avondje chillen is niet compleet zonder fijne, comfortabele kleding. Trek iets aan wat lekker zit en duik je bed in. Jij komt er voorlopig niet meer uit en dat is deze avond ook zeker niet nodig.

Schermafbeelding 2018-06-18 om 10.12.26
Schermafbeelding 2018-06-18 om 10.15.25

Serie of film

Pak je laptop erbij en gooi Netflix aan. Je favoriete serie of film die je waarschijnlijk al voor de zoveelste keer aanzet, maar toch zo fijn wegkijkt. Zin in een dosis inspiratie? Bekijk dan onze Netflix tips.

Masker

Stress kan ook een mogelijke oorzaak zijn van puistjes. Tijd om daar iets tegen te doen! Kom helemaal tot rust en geef jouw huid een boost met de heerlijke nieuwe maskers van Starskin met 100% pure Camellia zaad olie. Bomvol natuurlijke antioxidanten, speciale vitamine voor je huid en vetzuren de ervoor zorgen dat je huid zacht wordt.

Schermafbeelding 2018-06-18 om 10.35.31
Schermafbeelding 2018-06-18 om 10.37.57

Snacks

Een verwenavondje zonder snacks? Nope, dat is niks. Sla dus maar heel veel lekkere snacks in van chips tot snoep en je weet zeker dat je het een geslaagde avond wordt.

Geen telefoon

Laat je telefoon even met rust. Zorg dat deze avond in het teken staat van jou, en dus niet van anderen. Beantwoord je appjes later op de avond of gewoon de volgende ochtend.

Wat doe jij altijd tijdens een avondje voor jezelf?

Lees ook:

Stoppen met de pil? Dit zijn de voor-en nadelen