Soms is het heerlijk om een avondje alleen te spenderen. Een vrijdag avondje Netflixen, chillen in je pyjama met een gezichtsmaskertje op, we love it! Zeg alvast je plannen voor komend weekend maar af, want met deze tips organiseer jij de ultieme me-time avond. Enjoy!

rianne meijer

Chill outfit

Haal je pyjama maar uit de kast, want een avondje chillen is niet compleet zonder fijne, comfortabele kleding. Trek iets aan wat lekker zit en duik je bed in. Jij komt er voorlopig niet meer uit en dat is deze avond ook zeker niet nodig.

Serie of film

Pak je laptop erbij en slinger je all time fave Netflix aan. Ga voor een heerlijke guilty pleasure serie of film. Toch liever zin in iets anders? Hold on, we’ve got you covered honey. Bekijk dan onze Netflix tips voor oscar-waardige films.

Zet je telefoon uit

Even je telefoon uitzetten: dat is zo makkelijk nog niet. De druk van social media is erg hoog, iedereen wilt up-to-date blijven van elkaars leven. Daarom is het af en toe goed voor jezelf om de rust op te zoeken en je telefoon uit te zetten.

Verzorg jezelf

Koop een bathbomb, vul het bad, pak je boek en ontspannen maar! Het is heerlijk om jezelf even een avondje goed te verzorgen. Een paar uur chillen in bad met een gezichtsmaskertje op zal je hoofd leegmaken. Voor nog meer romantiek steek je wat kaarsjes aan en speel je wat jazzmuziek op de achtergrond af, so extra!

Yoga vibez

Misschien een gek idee, maar yoga maakt je echt ontspannen! Bovendien is het goed voor je gezondheid en mindset. Je hebt meerdere meditatie en ontspanningsoefeningen die je erbij kunnen helpen om je volledig op jezelf te focussen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lessen te nemen.

Snacks

Uiteraard horen er bij een chill avond ook snacks. Zo mag er zeker geen borrelplankje ontbreken. En thee, wijn, cocktails or all of them. En chocolade, want chocolade zorgt ervoor dat je lichaam dopamine aanmaakt en dopamine is een stofje dat gelukkig maakt. Do I need to say more.. 😉

Ga bakken

Wanneer is de laatste keer dat je iets lekkers hebt gebakken? En niets is toch lekkerder dan de geur (en het eten) van een vers gebakken appeltaart dat net de oven uit komt. Yummm!

Wat doe jij altijd tijdens een avondje voor jezelf?