Tijdens het kijken van de serie Bridgerton hebben we volop kunnen genieten van alle prachtige jurken en kleding uit die oude tijd. De korsetten zijn inmiddels weer helemaal in! Maar niet alleen bij de kleding hebben we onze ogen uit kunnen kijken, ook de prachtige sets met oude kroonluchters en sofa’s waren om bij weg te dromen. Dat wil jij toch ook in je huis? Lees snel verder voor de tips om een echt Bridgerton interieur te krijgen!

@bridgerton
@bridgerton

Jouw nieuwe interieur

Oké we moeten toegeven, de imposante sets waren natuurlijk wel bestemd voor de crème de la crème van het oude Londen. Gelukkig hoeven we tegenwoordig niet meer in een kasteel te wonen om ons eigen interieur een luxe en antiek tintje te geven. Met slechts kleine veranderingen kom je helemaal in de stijl van de populaire serie. Maak het helemaal naar je eigen stijl en pas het aan naar je eigen budget.

Kroonluchter

Wat in je nieuwe interieur natuurlijk niet kan ontbreken is een imposante kroonluchter. Deze brengt je meteen weer terug naar die oude stijl en geeft een ontzettend luxe karakter.

Kandelaars

Ook kandelaars doen het altijd goed als je een luxe tintje wil geven aan je keuken of woonkamer. Niet alleen brengt dit luxe in je interieur, het kan ook een romantisch tintje geven.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @vintageqhome

Gordijnen

Is het je wel eens opgevallen dat er vroeger enorme gordijnen voor de ramen hingen? Dus weg met die luxaflex. Voor een luxe uitstraling à la Londen 18e eeuw heb je toch echt gordijnen nodig van een zware stof. Hier kun je onwijs in variëren, kies je voor gordijnen met print of zonder?

@pinterest
@pinterest

Goud

Als je aan goud denkt, dan denk je aan luxe. Het is dus duidelijk dat deze kleur niet kan ontbreken. Ga op zoek naar alle gouden accessoires die jij leuk vindt en zorg voor gouden details.

Gekrulde versiering

Voor echte luxe, moet je op zoek naar meubels en accessoires met gekrulde (gouden) versiering. Kijk hierbij wel goed naar de combinatie tussen je meubels, anders komt je interieur kitscherig over.

Sofa

Oké, jouw hoekbank zit ontzettend lekker, je kunt er zelfs wel op in slaap vallen. Maar voor een echte Bridgerton-look, moet je toch echt gaan voor een luxe sofa. Het zit weliswaar een stuk minder lekker, maar dat hebben wij er wel voor over.

Lees ook: 6x de belangrijkste easter eggs die jij hebt gemist in Bridgerton