Wanneer er weer tropische temperaturen op de agenda staan, betekent dat dat we weer volop kunnen genieten van de zon en het strand. En daar horen natuurlijk ook te gekke strandtentjes bij. In dit artikel vind je 3 beach clubs in Westkapelle waar genieten gegarandeerd is. Cocktailtje erbij en genieten maar.

westkappele Fem-Fem

Bombaai Strandbar

Bombaai Strandbar is weer terug van weggeweest! En hoe: deze te leuke strandtent in Westkapelle heeft hun strandbar volledig opnieuw opgebouwd: kleurrijk, sfeervol én met een terras van bijna tweehonderd vierkante meter. In het nieuwste tentje van Bombaai worden je zintuigen absoluut geprikkeld. Zo serveren ze verschillende soorten streetfood en wisselen de lokale specialiteiten en wereldse cocktails elkaar af op het menu. Wil je genieten van een relaxte sfeer en culinaire versnaperingen? Breng zeker een bezoekje aan Bombaai.

– Strand Westkapelle 80, 4361 XZ Westkapelle

Strandpaviljoen Scheldezicht

Strandpaviljoen Scheldezicht is gelegen aan de Joossesweg, tussen Westkapelle en Zoutelande, en bevindt zich op de mooiste plek aan de Zeeuwse kust. Hier kun je namelijk heerlijk tot rust komen en genieten van het uitzicht op de Westerschelde. Even serieus: wat is nou mooier dan de zon zien ondergaan met een lekker koel drankje in je hand? Ook kun je genieten van het grote restaurant of op het terras waar je kunt borrelen, lunchen of dineren in een gezellige en ongedwongen sfeer. In de zomer organiseert dit tentje verschillende activiteiten zoals live muziek en cocktailavonden. Waar wachten jullie nog op?

– Joossesweg 1, 4361 KB Westkapelle

Beachclub Zuiderduin

Als jij opzoek bent naar een gezellig restaurant aan zee, dan is beachclub Zuiderduin precies wat je zoekt. Hier kun je namelijk maximaal genieten en loungen met prachtig uitzicht over de Zeeuwse duinen en zee. Daarnaast ligt ook dit pareltje op het mooiste strand van ons kleine kikkerland nabij Zoutelande. Het super luxe terras is voorzien van relaxte loungefauteuils en zonnebedden waar je een lekkere cocktail of wat hapjes kunt bemachtigen.  Benieuwd naar dit optrekje? Eventjes bezoeken dan maar!

– De Bucksweg 2, 4361 SM Westkapelle

Lees ook: Zomer in eigen land: 3 leuke strandtenten op Texel