Ben jij helemaal into Body Positivity en wil je je omringen met mensen die net zo Body Positive zijn? Of ben je nog op weg naar Body Positivity? Dan moet jij deze influencers nu volgen! Op deze manier ben jij gegarandeerd verzekerd van positieve en eerlijke content. Door deze accounts te volgen kom je nog meer te weten over Body Positivity en kun je dit gaan toepassen in je leven. Deze 6 Body Positive influencers moet je volgen!

@joannvdherik
@joannvdherik

1. @Bodyposipanda

Een van de allereerste influencers die begon te posten over Body Positivity is Meghan Jayne Crabbe. Op haar account én website @Bodyposipanda, post ze álles wat te maken heeft met zelfliefde en het accepteren van je lichaam.

2. @Mikzazon

Een andere Instagrammer die begon met delen van Body Positive content op Instagram is Mik Zazon. Ook zij deelt van alles over Body Positivity en is de grondlegger van de #normalizenormalbodies. Ook deelt ze op haar account over haar struggles met acné.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mik Zazon (@mikzazon)

3. @Joannvdherik

Dit Nederlandse model post op haar sociale media veel verschillende foto’s met 1 en dezelfde boodschap. All bodies are beautiful. Zeker het volgen waard!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Joann (@joannvdherik)

4. @danaemercer

Deze influencer is expert op het gebied van Body Positivity. Op haar account vind je vooral foto’s die laten zien hoe nep Instagram soms is en dat foto’s vaak maar een momentopname zijn.

5. @dee

Deze powervrouw staat inmiddels niet meer bekend als ‘de vriendin van’ maar heeft haar eigen brand opgezet. Haar motto ‘let’s keep it real’. Ze post veel content over jezelf accepteren zoals je bent.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

6. @thebirdspapaya

Dit account wordt gerund door Sarah Nicole Landry. Ze post over van alles en laat zien dat je imperfecties net zo mooi zijn als je perfecties. Onlangs heeft ze een kindje gekregen en post ze veel over het lichaam na zwangerschap.

7. @Vivian Hoorn

Last but not least.. We kennen allemaal fotografe, influencer en model Vivan Hoorn wel. De laatste tijd plaatst Viv veel sterke plaatjes over body positivity en is ze een voorbeeld geworden voor haar vele volgers. You go girlie!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)


Lees ook: dit is jouw spoedcursus Body Positivity