screenshot 2021 03 31 161054

Dit is jouw soort humor volgens je sterrenbeeld

Fun & Living28 jul 2021, 19:00 doorLois Kievietsbosch
Sterrenbeelden zijn een HOT topic! Maar wat zegt je zodiac sign over je gevoel voor humor? Wat laat jou bulderen van het lachen en bij welke jokes valt er een doodse stilte? Maar misschien wel het allerbelangrijkst: wat voor grappen moet jij maken om je rela potentionela van zijn stuk te brengen? Wij vertellen je het.
screenshot 2021 03 31 161054

Steenbok 22 december tot 19 junuari

Als steenbok houd je enorm van controle en ben je onwijs ambitieus . Een subtiele joke kan je nog wel waarderen, maar niet alle soorten humor vallen bij jou in de smaak. Je kan erg lachen om jezelf, maar niet iedereen begrijpt jouw grappen altijd. Ach, zolang je het zelf maar grappig vindt, toch?

Waterman 20 januari tot 18 februari

Een echte waterman kan je herkennen aan zijn of haar aanwezige mening . Watermannen hebben daarom ook originele grappen die je totaal niet ziet aankomen. Soms vallen je grappen in de smaak bij anderen, en soms wordt je wat raar aangekeken: you win some, you lose some.

Vissen 19 februari tot 20 maart

Vissen zijn één van de meest gevoelige sterrenbeelden. Je vindt het prima om naar anderen te luisteren en bent daarom ook niet zo snel de clown van de groep. Wat jouw humor betreft, kun je samen met je meiden lachen om andermans grapjes. Daarnaast kun je terugdenken aan hilarische momenten die je samen met hen hebt beleefd. Dagdromen is namelijk jouw specialiteit.

Ram 21 maart tot 19 april

Een ram is een echte avonturier . Je komt grappig uit de hoek en je bent niet meer te stoppen. Ook hoef je niet na te denken over een joke , want die kunnen binnen enkele seconden spontaan in je op komen. Een probleem: er zit geen rem op jou, waardoor je anderen onbewust kan kwetsen.

Stier 20 april tot 20 mei

Stieren zijn vrij koppig en bloedje eerlijk. Hierdoor kan je humor soms dan ook iets té eerlijk zijn. Je kan lachen om je eigen grappen maar ligt ook regelmatig in de deuk om die van een ander.

Tweeling 21 mei tot 20 juni

Een tweeling is nogal sarcastisch. Als tweeling vind je het heerlijk om met iedereen te lullen: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Mensen moeten vaak om jou lachen en je steelt hiermee dan ook regelmatig de show.

Kreeft 21 juni tot 22 juli

Als jij een Kreeft bent dan ben je erg gevoelig en rustig. Je zal niet zo in de spotlights willen staan om grapjes te maken, maar vindt onderonsjes met je meiden veel leuker. Jullie hebben dan ook regelmatig de slappe lach om die hilarische momenten van vroeger.

Leeuw 23 juli tot 22 augustus

De leeuw is een van de meest uitgesproken zodiac signs (attention please) en heeft zijn eigen soort humor. Jou jokes zijn een tikkeltje sadistisch en je moet dan ook vaak lachen als er iets bij een ander misgaat. Echter vind je jezelf te grappig voor woorden en kun je het ook niet begrijpen als iemand niet om jou moet lachen. Maar je bént toch ook gewoon de aller grappigste?!

Maagd 23 augustus tot 22 september

Een maagd zal altijd zijn of haar mening uiten. Je maakt vaak grappen over dingen die je zelf hebt meegemaakt en je bent ook niet vies van wat sarcasme. Ach ja, boeie!

Weegschaal 23 september tot 22 oktober

Weegschalen hebben vaak een onwijs goed gevoel voor humor waardoor je dan ook vaak de clown bent van de groep. Mocht je collega even een mindere dag hebben, dan fleur jij diegene binnen no time weer op.

Schorpioen 23 oktober tot 21 november

Schorpioen is hét intenste sterrenbeeld. Je hebt een behoorlijk doorzettingsvermogen en je doet er alles aan om je doel je bereiken. Je vindt het leuk om grappen te maken over anderen en gaat soms nét een tikkeltje te ver. Oepsie!

Boogschutter 22 november tot 21 december

Als boogschutter ben je the life of the party. Je hebt een vrolijk karakter en zit boordevol energie . Mensen moeten vaak lachen om jouw fails en je bent ook niet bang voor een beetje zelfspot.