Wij vrouwen houden allemaal van één ding en het liefst doen we het iedere dag. Helaas is dat niet mogelijk, want het geld groeit nog steeds niet op onze rug. Misschien heb je al door waar ik het over heb, het gaat natuurlijk over shoppen. Een zeer belangrijk iets in onze leven, iets wat nooit gaat vervelen. Daarom zal dit nieuws jullie dag nog 10 keer beter maken: er komt namelijk een fantastisch winkelcentrum in Zuid-Holland waar je naartoe MOET! Het allergrootste winkelcentrum van Nederland, die van alle gemakken is voorzien.

Mall of the Netherlands FEMFEM

Foto: Leidsenhage vernieuwt

Waar moeten we naartoe?

In Leidschendam, een plaats in de gemeente Leidschendam- Voorburg, komt het winkelcentrum van je dromen. Leidschen-wat? Leidschendam ligt vlak bij Den Haag. Op deze locatie staat momenteel al een bestaand winkelcentrum: Leidsehage. Een wat verouderd gebouw dat momenteel al deels gesloopt is en waar ze tot eind 2019 hard aan het werk zijn. Ja in 2019 zal het project helemaal klaar zijn en kunnen wij dan eindelijk genieten van deze droomplek. Mall of the Netherlands wordt de naam van het winkelcentrum. Een plek waar shoppen, genieten, eten, luxe en een ultieme ervaring samenkomen.

Koningin voor een dag

Wat dit winkelcentrum zo speciaal maakt is de beleving die wordt toegevoegd. De mensen die naar het nieuwe winkelcentrum ‘Mall of the Netherlands’ komen zullen echt het gevoel hebben dat zij even ‘ontsnappen’ uit het dagelijkse leven. Het leven waarin alles gehaast moet en we overal aan moeten denken. Je voelt je misschien wel even een dagje koningin, je kunt namelijk bij de ingang je jas achterlaten bij de receptie, er zijn genoeg kinderspeelplekken, er zijn gekoelde kluisjes voor je boodschappen, gratis WiFi, genoeg toiletten, personal shoppers, schoenenpoetsers en nog veel en veel meer. Daarnaast zijn er 4.000 gratis parkeerplaatsen en je hoeft niet te zoeken naar winkels, want hier is over nagedacht bij de bouw. Het oude winkelcentrum was een doolhof en dat willen ze nu voorkomen, shoppen moet aangenaam zijn en ontspannend. Het nieuwe droomwinkelcentrum wordt daarom in de vorm van een acht gebouwd. Dit zorgt ervoor dat alle winkels en andere gelegenheden gemakkelijk te vinden zijn. Shoppen zonder irritaties dus.

Een dagvullend programma

Er komen 280 units die beschikbaar zijn voor winkels en horecagelegenheden. Even bijkomen van het shoppen? Dat kan in de Kinepolis bioscoop die ook in het winkelcentrum gevestigd is, met 10(!!!) zalen. Na de bioscoop een vorkje prikken is ook geen enkel probleem, omdat er dus horecagelegenheden zijn. Daarnaast komt er ook een speciaal gedeelte waar je alleen maar verse producten kunt halen. Een soort versmarkt genaamd Fresh! Denk hierbij aan de markthal in Rotterdam, maar dan anders. Het wordt een locatie waar unieke culinaire producten worden geserveerd, producten van de beste voedselexperts uit de regio. Je kunt er ook gewoon je boodschappen doen bij de ‘kraampjes’ of bij de AH XL. Dat is wat ze noemen een dagvullend programma in een winkelcentrum.

719-mon-leasing-cplaza-f03c_2 dining1
Foto: mallofthenetherlands

Luxe voor iedereen

Vele grote steden hebben last van leegstaande panden, hier hoeft de Mall of the Netherlands niet bang voor te zijn. Er is namelijk al 50% verkocht en vele winkels willen zich hier vestigen. Het gebouw krijgt een erg chique uitstraling met hoge etalages, strakke lijnen en veel licht. Dit straalt luxe uit, maar het wordt een winkelcentrum voor iedereen. Het wordt namelijk een erg verschillende mix van vele winkels en restaurants. Onderscheidende merken in flagshipstores tot lokale winkels die bekendstaan om hun karakter. Shoppen voorzien van alle gemakken en veel luxe voor iedereen, met ieder inkomen. De Mall of the Netherlands streeft naar een service niveau van vier sterren, wat betekent dat de klant altijd centraal moet staan. Daarnaast wordt Mall of the Nederlands een vergelijkbaar winkelcentrum als de in 2015 gebouwde Mall of Scandinavia, waar in het eerste jaar al veertien miljoen bezoekers komen.

Lees ook:

Dit volledige roze restaurant komt naar Amsterdam