Het mannelijk soort is zeer verwarrend en daar weten wij vrouwen alles van af! Wat vinden mannen nou echt leuk aan vrouwen? en wie lopen ze het liefst uit de weg? Hieronder vind je 20 dingen die mannen leuk en minder leuk aan vrouwen vinden!

wat mannen leuk vinden aan vrouwen Fem-Fem
@clueless

Wat is het nou?

Daten is ontzettend moeilijk toch? Je weet nooit hoe je je moet opstellen. Houdt hij van mysterieuze vrouwen of heeft hij er liever eentje die recht voor de raap is. Het is lastig om in te schatten, helemaal als je diegene eigenlijk nog niet zo goed kent. Het beste is om gedurende dat hele datings proces lekker jezelf te blijven en te doen wat goed voelt, dan kom je er vanzelf achter of hij de juiste match voor jou is. Verander jezelf vooral niet, dat is voor beide partijen niet lang houdbaar!

Wat vinden mannen zo leuk aan vrouwen?

Laten we beginnen met wat mannen zo leuk vinden aan vrouwen. En nee het gaat niet alleen maar om de looks.. Ook jullie persoonlijkheden moeten aantrekkingskracht veroorzaken, want anders is hij toch echt niet de juiste match voor jou. Let’s begin ladies!

#1 Zelfverzekerdheid

Confidence it is! Elke man houdt van een zelfverzekerd vrouw. Een dame die op eigen benen staat en durft te zeggen wat ze vindt. Ze laat zich niet de mond snoeren en doet waar ze zelf zin in heeft. Dat is ook iets wat voor jou als vrouw in je voordeel kan werken.

#2 Onafhankelijk

Ja deze tijgers doppen hun eigen boontjes en zijn niet vies van een goed gesprek. Dit is iets wat mannen onwijs kunnen waarderen en wat als super sexy wordt gezien.

#3 Drive en stamvastigheid

Vrouwen met een duidelijke ambitie vallen ook goed onder de hunks! Een dame die er alles aan doet om haar doel te bereiken kan alleen maar support krijgen. Hij word je echte fan en staat als een gillende cheerleader achter alle beslissingen die je neemt Oef!!

#4 Wees niet al te serieus hé dames!

Mannen vinden het heerlijk als je om jezelf kan lachen. Vooral als je een echte fail maakt, is het goed om er even een geintje over te maken. Dat kan helemaal geen kwaad!

#5 Humor

Ja hoor daar gaan we weer, humor it is! Elke man kan het waarderen als je een bepaalde vorm van humor hebt. Alleen moeten jullie echter wel dezelfde humor hebben, anders heeft het niet veel zin.

#6 Speelsheid

Het leven hoeft niet altijd zo serieus te zijn zelfs niet als je een echte vastberaden vrouw bent. Relax soms even en gooi der wat humor in. Dat kunnen niet alleen je naasten waarderen maar ook je date of inmiddels al vriend.

#7 Gevoeligheid

Soms is het fijn om als powervrouw ook je gevoelige kant te laten zien. Je hoeft jezelf niet altijd te vermannen, sterker nog veel mannen voelen zich in de armen van gevoelige vrouwen veilig en comfortabel. Lucht je hart, dan doet hij dat vanzelf ook bij jou.

#8 Loyaliteit

Deze eigenschap is er eentje om u tegen te zeggen en word onwijs gewaardeerd. Mannen vinden het enorm fijn als ze je kunnen vertrouwen, vooral als je uitgaat of met veel mannen werkt! Dit is natuurlijk ook een eigenschap die wij als vrouwen eisen binnen een relatie.

#9 Begripvol

Een vrouw die lief en begripvol is laat menig mannen hart sneller kloppen, simpelweg omdat die smelt als hij bij haar in de buurt is. Dus bied af en toe een luisterend oor, dat kunnen ze enorm waarderen.

#10 Luisteren

Mannen houden ervan als je hun verhaal aanhoort. Advies geven is niet zo handig, vaak voelen ze zich dan aangevallen. Maar als je af en toe luistert naar wat ze te vertellen hebt, dan laat hij je absoluut niet meer los!

Wat vinden ze niet leuk vinden

Er zijn natuurlijk ook eigenschappen die mannen wat minder kunnen waarderen. Hieronder vind je 10 dingen die mannen een absolute afknapper vinden!

#1 Arrogantie

Er is een dunne lijn tussen zelfverzekerdheid en arrogantie. Zorg er daarom ook voor dat je niet doorslaat in je zelfverzekerdheid en laat soms ook de gevoelige kant van jezelf zien.

#2 Roddelen

Oké, iedere vrouw houdt wel van een flinke roddel, maar bespreek deze niet als je vriend in de buurt is. Mannen vinden dit namelijk een echte afknapper. Het maakt je enigszins onzeker, want waarom zou je over een ander praten als het je eigenlijk niets aangaat.

#3 Trying to hard

Dit is een echte klassieker: té erg je best doen om iets te laten werken. Alleen vaak werkt dit niet helemaal, sterker nog dit komt nogal benauwend over en dat werkt niet echt voor mannen.

#4 Weigeren om samen te eten

Bestel een salade en kijk hoe hij zijn overheerlijke burger naar binnen werkt. Stop daarmee! Als jij ook zo’n grote knaller naar binnen wil werken, doe dat dan ook! Sterker nog mannen kunnen er alleen maar van genieten hoe jij die te lekkere burger en patatjes naar binnen werkt. Houd jezelf vooral niet in!

#5 bitchie gedrag

Kattige vrouwen zijn niet vriendelijk, aantrekkelijk of positief. Natuurlijk heeft iedereen zijn slechte dagen, maar om je nou continu te gedragen als bitch is ook niet nodig! Wees gewoon lekker jezelf en als je een slechte dag hebt praat er dan even over. Dat kan nooit kwaad.

#6 Materialistisch

Om aantrekkelijk te zijn hoef je niet in de duurste merkkleding rond te paraderen. Aantrekkingskracht heeft te maken met je uitstraling en wie jij bent als persoon.

#7 Selfies

Deze eigenschap zou je zeker verbazen, maar voor mannen is het niet zo aantrekkelijk als een vrouw continu selfies maakt om vervolgens te posten op al haar socials. Af en toe een fotootje schieten kan zeker geen kwaad, maar doe het niet te vaak. Dat is niet alleen fijner voor hem maar ook voor jezelf.

#8 Nep zijn

Nep zijn werkt voor niemand, wie houd je dan ook voor de gek? Wees gewoon lekker jezelf en durf je ook kwetsbaar opstellen, dat is heel fijn voor jezelf en voor je liefje.

#9 Needy

Laat hem ademen. Mannen vinden het absoluut niet fijn als je constant op de huid zit! Deze eigenschap is er vooral eentje waardoor veel relaties kapot gaan. Geef elkaar wat ruimte, dan kunnen jullie beide doen waar jullie zin in hebben.

#10 Geen ambitie

Een beetje ambitie is niet verkeerd. Je hoeft natuurlijk niet 24/7 na te denken over je carrière, maar kijk wel naar de toekomst dat is niet alleen beter voor hem maar ook voor jou. Het is overigens jou leven, maak er wat van. You can do this girl!

Lees ook: 5 dingen die vrouwen belangrijk vinden in een relatie