We hebben allemaal wel dagen waarop we liever niet in de spiegel kijken. Toch zijn er genoeg manieren om zelfs wanneer we niet op ons best zijn, een verzorgd en fris gezicht te hebben. Dit zijn dé 5 tips om je gezicht weer te laten stralen! Coming your way now!

@Pinterest
@Pinterest

1. Verzorg je ogen

Wanneer je je moe of niet lekker voelt, is dat vaak te zien aan je ogen. Met kleine oogjes, wallen en slaap tussen je wimpers zie je er natuurlijk niet op je best uit. Oorzaken hiervan kunnen slaapgebrek, roken en allergieën zijn. Investeer in een goede gezichtscrème en gel voor de donkere kringen onder je ogen. Lees hier hoe je op een snelle en natuurlijke wijze van je wallen afkomt. Je zal er frisser en energieker uitzien!

2. Was je gezicht dagelijks

Je gezicht wassen, klinkt misschien heel simpel maar er zijn wel dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het niet verstandig om je gezicht met gewone lichaamszeep te wassen, aangezien je poriën dan verstopt zullen raken. Heb jij een gevoelige huid die snel geïrriteerd raakt? Ga dan op zoek naar niet-comedogene gezichtsproducten. Het wordt aangeraden om 1 à 2 keer per dag je gezicht te reinigen. Met een ochtend- en avondroutine zal je huid er gezonder uitzien en zachter aanvoelen!

3. Style je wenkbrauwen

Je wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte je gezichtsuitstraling. Wanneer je ze in model brengt, zal je een jongere en frissere uitstraling krijgen. Dun ze met een pincet een beetje uit maar let op dat ze er nog wel natuurlijk uit blijven zien. Als je het moeilijk vindt, kan je een wenkbrauwtrimmertje gebruiken of het bij de kapper laten doen. Het is de pijn en moeite zeker waard!

4. Vergeet je gebit niet

Met een stralende glimlach kan je iedereen voor je winnen! Het is voor een fris uiterlijk dan ook belangrijk om je tanden goed te verzorgen. Tweemaal per dag tandenpoetsen en flossen doet al een hoop wonderen. Ben je onzeker over je gebit en wil je daar graag verandering in brengen, bespreek dan met je tandarts wat voor jou de beste opties zijn. Just smile!

5. Kies het juiste kapsel voor jou

Je kapsel heeft bijzonder veel invloed op de rest van jouw gezicht. Zo kan je hier lezen welk kapsel past bij de vorm van je hoofd! Ga voor een kapsel dat jouw features mooi naar boven brengt en waar je je helemaal fijn bij voelt. Ben je het zat om je prachtige gezicht te verstoppen achter die enorme haarbos? Vraag dan eens aan de kapper wat hij of zij zou aanraden. Een gave haircut en je bent klaar om je gezicht weer te laten zien!

Ben jij nog op zoek naar de perfecte skincare routine? Let op dat je deze 5 fouten niet maakt bij het reinigen van je gezicht!