Nu de lente is aangebroken, heb je weer tijd voor andere dingen. Het blijft langer licht, de zon zal zich weer vaker laten zien en we worden stukken actiever. De lente zal dit jaar iets anders zijn in verband met de corona maatregelen, maar er blijven genoeg dingen over om alsnog te doen. Wij hebben wat leuke dingen voor je op een rijtje gezet die jij deze lente allemaal kunt gaan doen.

dingen doen lente

 

1. Picknick to go

Uit eten gaan wordt hem nu even niet. Gelukkig bieden veel restaurants wél afhaal en thuisbezorging aan. Ideaal dus, om bij jouw favoriet een lunchpakket of picknick to go ta halen. Zoek vervolgens een fijn plekje in de natuur of in het park en ga picknicken. Zeker nu het wat warmer wordt, kunnen jullie straks lekker in het zonnetje genieten van een heerlijke brunch. Of je dit nu zelf doet of in gezelschap, zorg dat je 1,5 meter afstand houdt van mensen en houd je aan de maatregelen.

Deze kaasrestaurants bezorgen nu bij je aan huis

2. Ruim je buitenplekje op

We kunnen eindelijk weer lekker buiten vertoeven in de zon. Het is dan wel zo fijn als je buitenplekje een beetje opgeruimd is. Plan een middag in om dit plekje leuk aan te kleden en om het eens goed op te ruimen. Zo is jouw balkon straks helemaal klaar voor de zomer!

Zo maak jij jouw balkon lente proof

3. Probeer een nieuwe beauty look

Bij de lente horen lichte, frisse kleuren en daarom mag je dit ook wel terug laten zien in je make-up. Kies een fris kleurtje uit en ga stralend de dag door. Wij zijn helemaal fan van de nude beauty look, die bij iedereen prachtig staat.

De nude beauty look is dé look voor het nieuwe seizoen

4. Detox je digitale leven

Nu de temperaturen zullen stijgen, gaan we natuurlijk weer iets vaker naar buiten. Al is het maar voor een wandeling of een rondje fietsen. Daarom is het eens goed om wat afstand te nemen van je telefoon en je laptop en lekker te genieten van de buitenlucht. Dat is ook nog eens stukken gezonder.

Waarom je telefoonverslaving je productiviteit naar beneden haalt

5. Ga een week lang vegetarisch of vegan door het leven

Zie het als een nieuwe uitdaging. Een week lang vlees vermijden en proberen je gehele levensstijl hierop aan te passen. Dit kan best lastig zijn, maar des te beter zul jij je voelen als het je gelukt is. Wij helpen je een handje op weg.

Goed voor jezelf en de wereld: de lekkerste vegan recepten

6. Breng kleur aan in je huis

Vervang alle donkere, winterse kleuren voor frisse kleuren die passen bij de lente. Hier word je zelf ook stukken vrolijker van.

Dit wordt één van de grootste interieurtrends van 2020

7. Begin met het lezen van een goed boek

Af en toe ontspannen is natuurlijk ook belangrijk. Kies een leuk boek uit en waan je even in een andere wereld om al je gedachtes te verzetten.

Boeken die je wilt lezen om de beste versie van jezelf te worden

8. Doe 2 tot 3 keer per week een home workout

Met de zomer in het vooruitzicht willen we straks weer met een goed gevoel rondstappen in de mooiste bikini’s. Wij zeggen graag: every body is a beach body! Wil je toch in beweging blijven en je goed blijven voelen, zijn daar gelukkig nog tal van opties voor. Ook nu de sportscholen dicht zijn, kun jij in beweging blijven door eens een home workout te volgen. Door het ook nog eens te doen, heb jij je dagelijkse beweging meteen te pakken en zul je uiteindelijk gauw resultaten zien.

De 5 leukste home workouts om te volgen wanneer de gym dicht is

9. Doe iets liefs voor een ander

Probeer zo nu en dan eens wat complimentjes uit te delen aan anderen. Ook kun je iets liefs voor de mensen in jouw omgeving doen, die het wel kunnen gebruiken. Dit voelt niet alleen goed voor de ander, maar ook voor jezelf.

4 manieren om je opa en oma te verrassen tijdens de coronacrisis