Nu de lente is aangebroken, heb je weer tijd voor andere dingen. Het blijft langer licht, de zon zal zich weer vaker laten zien en we worden stukken actiever. Wij hebben wat leuke dingen voor je op een rijtje gezet die jij deze lente allemaal kunt gaan doen.

Beautiful girl in stylish sunglasses and with bag at sunset.

1. Organiseer een brunch voor jou en je vriendinnen

Verzamel al je vriendinnen, maak jullie favoriete hapjes en maak er een gezellige middag van. Zeker nu het wat warmer wordt, kunnen jullie straks lekker in het zonnetje genieten van een heerlijke brunch.

2. Ruim je buitenplekje op

We kunnen eindelijk weer lekker buiten vertoeven in de zon. Het is dan wel zo fijn als je buitenplekje een beetje opgeruimd is. Plan een middag in om dit plekje leuk aan te kleden en om het eens goed op te ruimen. Heb je een balkon? Zo maak je deze klaar voor de zomer. 

3. Probeer een lichte kleur lippenstift uit

Bij de lente horen lichte, vrolijke kleuren en daarom mag je dit ook wel terug laten zien in je make-up. Kies een fris kleurtje uit en ga stralend de dag door.

4. Detox je digitale leven

Nu de temperaturen zullen stijgen, wordt het de hoogste tijd om weer naar buiten te gaan. Daarom is het eens goed om wat afstand te nemen van je telefoon en je laptop en lekker te genieten van de buitenlucht. Dat is ook nog eens stukken gezonder.

5. Ga een week lang vegetarisch door het leven

Zie het als een nieuwe uitdaging. Een week lang vlees vermijden en proberen je gehele levensstijl hierop aan te passen. Dit kan best lastig zijn, maar des te beter zul jij je voelen als het je gelukt is. Wij helpen je een handje op weg. 

6. Breng kleur aan in je huis

Vervang alle donkere, winterse kleuren voor frisse kleuren die passen bij de lente. Hier word je zelf ook stukken vrolijker van.

7. Maak je koelkast en vriezer goed schoon

Vaak stellen we dit maar al te graag uit en lijkt het er nooit van te komen. Maar als je dit eenmaal gedaan hebt, ben je blij dat je het eindelijk van je to-do-lijstje kunt afstrepen.

8. Begin met het lezen van een goed boek

Af en toe ontspannen is natuurlijk ook belangrijk. Kies een leuk boek uit en waan je even in een andere wereld om al je gedachtes te verzetten.

9. Sport 2 tot 3 keer per week

Met de zomer in het vooruitzicht duiken we allemaal massaal de sportschool in. Althans, dat roepen we. Door het ook nog eens te doen, heb jij je dagelijkse beweging meteen te pakken en zul je uiteindelijk gauw resultaten zien.

10. Doe iets liefs voor een ander

Probeer zo nu en dan eens wat complimentjes uit te delen aan anderen. Dit voelt niet alleen goed voor de ander, maar ook voor jezelf.

Woman walking on country road