make up hack

Met deze make-up hack lijk je 30 jaar jonger in 5 minuten

Looks08 nov 2023, 10:00 doorPaz Ruijter
We all know dat make-up wonderen kan doen. Wat concealer of foundation voor een egalere huid, een beetje bronzer en blush voor wat kleur in het gezicht en wat lipgloss of lipstick voor de finishing touch . Make-up laat je er net wat frisser en jonger uitzien. Maar er is een TikTok trend viraal gegaan die ons van onze stoel blies. Een look die je er niet een paar jaartjes jonger uit laat zien maar wel DERTIG jaar jonger?!
make up hack e1675694564542
Bron: Euphoria

Deze TikTok-trend maakt mensen binnen 5 minuten 30 jaar jonger

We kennen het allemaal wel, een feestje gehad op de vrijdagavond en dan dat vermoeide gezicht op de zaterdagochtend. Make-up redt ons leven op zo'n moment. Ook als we wat ouder worden is het altijd fijn om die rimpels even weg te werken. Maar de rimpels nemen toe met de jaren en het wordt steeds lastiger om ze weg te werken. Of heb je het mis..?
Er gaat een nieuwe TikTok trend viral waarin volwassen vrouwen laten zien dat ze doormiddel van make-up stukken jonger lijken. En dan gaat het niet over een paar jaartjes maar over tientallen (!) jaren, en dit door een paar minuten voor de spiegel. Dus say bye to the botox en hello to make-up.

Real or just fake?

De meningen zijn verdeeld over de TikTok van Little.thick.brit, sommige mensen geloven het en andere zeggen dat het een filter is. Onder deze TikTok kan je zien aan reactie die ze geeft op één van haar followers dat het gewoon editing is. Iemand reageert namelijk: "Excellent editing, I cant believe people give so much hate. This platform is for this entertainment not evertything in TikTok is real." Waarop de maker van de TikTok reageert: "Exactly."
Wij denken dus dat het meer een soort grap was. Het zou overigens wel heel chill zijn als het echt zou bestaan. Toch?