Heb jij ook wel eens het gevoel dat jou huidige partner de ware is? Jullie zijn smoorverliefd en alles loopt op rolletjes. Af en toe een ruzietje, maar die wordt snel weer opgelost. Dan kan er niks meer misgaan toch? Dit zijn de tekenen dat jullie meant to be zijn!

koppel FEM FEM
@brunabear Instagram

Endgame

In series zien we vaak de meest perfecte relaties, koppels die zo goed bij elkaar passen en zo verliefd op elkaar zijn dat het bijna niet meer ‘echt’ lijkt. Veel van dit soort relaties krijgen op sociale media meteen een shipname en worden bestempeld als #endgame. Niks staat deze relatie nog in de weg en ze zullen voor altijd samen blijven. Kunnen dit soort relaties ook in het echte leven voorkomen? Dit zijn de tekenen dat jij je partner for life hebt gevonden.

1. Jullie zijn niet alleen lovers, maar ook beste vrienden

De beste relaties beginnen als met een basis als vrienden. Dit horen we wel vaker en het blijkt ook zeker waar! Als jullie tijdens de relatie in ieder geval ook elkaars beste vriend blijven. Op deze manier zijn jullie niet alleen compatible in de slaapkamer en op romantisch vlak, maar op elk vlak van het leven. Dit betekent dat jullie een echte connectie met elkaar hebben gevormd en dus met al je problemen bij elkaar terechtkunnen.

2. Jullie kunnen urenlang goede gesprekken voeren

Jullie zijn elkaars beste vrienden en hebben een echte connectie gelegd. Deze mentale connectie zorgt voor de beste gesprekken. Zelfs als er eigenlijk geen energie meer over is, raken jullie niet verveeld van elkaar en zullen jullie niet zomaar in slaap vallen. Elke dag leer je weer nieuwe dingen bij van elkaar en ook discussies gaan jullie niet uit de weg. Als jullie uren met elkaar kunnen praten zonder verveeld te raken, dan weet je dat jullie relatie meant to be is.

 3. Jullie zijn gelijk aan elkaar in de relatie

Wanneer jullie binnen jullie relatie gelijk aan elkaar zijn, betekent dit dat er een sterke fundering ligt. Er is niet steeds maar één van de twee die het voortouw neemt, nee, ieder draagt zijn/haar steentje bij aan de relatie. Je staat naast elkaar, in plaats van voor of achter elkaar. Begrijp ons niet verkeerd, een relatie zou niet continu 50/50 moeten zijn, maar over het algemeen moet het hier wel op neer komen.

4. Jullie steunen elkaar door dik en dun

Heb jij wel eens een idee waar je ontzettend enthousiast over bent, maar verklaard je partner je voor gek? Dan zijn jullie waarschijnlijk niet meant to be. Je partner zou je namelijk moeten steunen in elke keuze die jij maakt, ook al is hij/zij het er misschien niet helemaal 100% mee eens. Als je partner meant to be is zal hij/zij je altijd helpen om je doelen te bereiken.

5. Jullie accepteren elkaar volledig

Respect voor elkaar is het allerbelangrijkste in een goede relatie. Het volledig accepteren van elk klein dingetje van elkaar, legt de fundering voor een langdurige relatie. Je zou je mening moeten kunnen geven zonder bang te hoeven zijn dat je partner je raar aan gaat kijken. Zelfs wanneer jullie ruzie hebben, zou het niet zo mogen zijn dat de een de ander kleineert. In een endgame relatie zullen jullie zelfs in het heetst van de strijd nog respect voor elkaar hebben.

6. Jullie hebben dezelfde normen en waarden

Ook niet onbelangrijk is het hebben van (ongeveer) dezelfde normen en waarden. Dit zal de relatie niet alleen sterker maken wanneer jullie nog maar net aan het daten zijn, maar is ook heel nuttig voor op lange termijn. Het hebben van dezelfde normen en waarden is namelijk bijna noodzakelijk bij het opvoeden van je kinderen. Als er daar veel onenigheid zit, weet je bijna zeker dat jullie relatie op de lange termijn niet meant to be zal zijn.

Toch niet helemaal zeker van je relatie? Lees dan: hieraan kan je merken dat jouw relatie op is